Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Heb mijn partner betrapt op mastruberen..

Heb mijn partner betrapt op mastruberen..
Nu twijfel ik enorm aan mezelf, hele fijne intieme avond/nacht gehad en bij het opstaan bleef hij even liggen, ik moest in de badkamer zijn en zag hem bezig op bed. Dat een man mastrubeerd snap ik, had het alleen liever niet gezien. Nu ben ik heel onzeker en verwijt ik mezelf van alles.
Hoe ga ik hier mee om...

Ikke
17-08-2023
laatste reactie: 01-10-2023

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik vind het heel normaal dat een man en vrouw zich ook tijdens huwelijk of samenwonend masturberen. Daar wordt alleen weinig over gesproken.
Beter op masturberen zeker als Je alleen bent dan nukkig rond te lopen!
Met groeten Iris

Iris
22-08-2023
Reageer:
Eerlijk; ik vind dat hier meer over gepraat mag worden binnen een relatie.
Ooit was ik gehuwd en vond mijn partner het verschrikkelijk, te weten dat ik had gemasturbeerd. Maar soms doet een man dat nu eenmaal. Vele vrouwen ook, ben ik nogal zeker van. Wetende dat je vrouw het niet leuk vindt, zorgt er alleen maar voor dat een man dit heimelijk gaat doen. En dat is zonde...
Nu heb ik net een relatie achter de rug van 5 jaar, met een vrouw die het net heerlijk vond om dit te zien. Het verrijkte ons seksleven. Ipv te vrijen (wat we best vaak deden) speelden we gewoon vaak met onszelf en keken we naar elkaar. Ik denk dat dit ons seksleven niet enkel verrijkte, het zorgde ook voor meer passie, verbondenheid, vertrouwen...
Bedoel maar met dit verhaal dat er over gepraat moet kunnen worden, in alle vertrouwen. Wie weet verrijkt het jullie seksleven ook!
En voel je niet onzeker... missch is dat helemaal niet nodig. Vraag hem naar de reden. 

Kris
09-09-2023
Reageer:
Misschien heeft hij gewoon meer nood aan seks dan jij. Masturberen is perfect normaal en gezond. Het betekent niets negatief over jou.

Anoniem
01-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>