Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Hij is een jaar gelden vreemd gegaan

Mijn vriend en ik zijn al 5 jaar samen.
Hij is een jaar gelden vreemd gegaan. Ik ben bij hem gebleven omdat ik bang was hem kwijt te raken daardoor heb ik ook geen tijd voor mezelf genomen en zijn we al snel weer verder gegaan zoals het normaal was. Hij had er zoveel spijt van en ik zag dat het hem echt pijn deed om mij zo te zien daarom was ik bang ok hem los te laten. Nu nemen mijn twijfels door wat er is gebeurd de overhand en zijn mijn gevoelens voor hem veranderd dit speelt al heel lang. Ik kom nu tot het besef dat mn gevoelens echt bijna weg zijn. Ik heb mijn gevoelens uitgesproken en ik neem mijn tijd hiervoor. Ik weet dat hij er gewoon ziek van is en hij heel veel verdriet heeft. Het grootste obstakel is dat we 3 maanden gaan reizen en ik niet weet wat ik nu moet doen. Ik vind het verdriet van een ander altijd veel erger dan van mij zelf en daar zit ik heel erg mee omdat ik hem geen pijn wil doen.

Lies
27-07-2023
laatste reactie: 01-10-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Jij cijfert jezelf compleet weg, alles draait om hem zo lees ik uit je verhaal. Hij heeft jullie relatie kapot gemaakt en nu na alles door te gaan netalsof er niks gebeurt is. is je gevoel weg. Hij is er kapot van, jij wilt hem geen pijn doen ach meid werk aan jezelf, hou van jezelf en maak de juiste keuzes voor jezelf ga weg daar

Kim
10-08-2023
Reageer:
Vraag je zelf af wil ik oud met hem worden?

Linne
27-09-2023
Reageer:
Even de andere kant. Toen ik +- 12 was heeft mijn vader mijn moeder bedrogen, met de beste vriendin van mijn moeder, tevens de moeder van mijn beste vriend. Het was voor iedereen moeilijk maar mijn ouders hebben besloten toch verder te proberen. Ik heb hem toen gezegd dat ik hem nooit meer wou zien als hij mijn moeder in de steek liet. Later heeft hij mij verteld dat dit voor hem de beslissing heeft genomen. Een kleine 30 jaar later zijn ze nog een koppel en lijken gelukkig. Het KAN dus wel in orde komen, als jullie beiden willen vechten.

Anoniem
01-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>