Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Op een vervelende manier vrienden kwijt geraakt

Hallo, ik voel mij eenzaam omdat ik op een vervelende manier vrienden ben kwijt geraakt. Dit heeft mijn vertrouwen erg aangetast. Ik heb nog maar 1 vriend over due mij goed steunt maar toch helpt dat niet. Ik heb 12 jaar in een relatie gezeten en heb een dochter van 6 jaar. Ik ben er vorig jaar achter gekomen dat ze een online affaire had. Mijn wereld stortte in. We hebben besloten om toch verder te gaan na het uitgepraat te hebben. Alleen mijn vertrouwen is zo geschaad dat ik telkens in de stress zat en overal vraag tekens bij had. Hierdoor hebben mijn gedachten teveel grip gehad op mijn leven. De politie heeft nu voor de derde keer moeten komen omdat het helemaal uit de hand is gelopen daarom hebben we besloten om uit elkaar te gaan hoeveel we ook van elkaar houden. Dit betekend dat mijn partner en smdochter straks ergens anders gaan wonen waardoor ik hier alleen achter blijf. Ik zit in een hele moeilijke periode terwijl ik pas een vervelende periode achter de rug heb omdat mijn oma vorig jaar aan kanker is overleden en mijn vriendin kort daarna een affaire had. Het voelt alsof ik geen lucht meer krijg en of ik geen toegevoegde waarde meer ben in dit leven. Gedachten aan de dood komen dan ook steeds vaker. Ik vind mijzelf niet meer de moeite om voor te leven maar vind het moeilijk om mensen achter te laten dat us het enige wat me nog tegen houd voorlopig.

Anoniem
16-07-2023
laatste reactie: 02-09-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey, dat is een vreselijke periode die je nu doormaakt, je zit in een rouwproces en dat is helemaal te begrijpen dat je u zo rot voelt.. Hopelijk blijf je niet te lang hangen in dat depressieve gevoel en kan je hulp zoeken. Alvast veel sterkte en veel goede moed..

Murielle
22-07-2023
Reageer:
Ik begrijp je volledig.Het punt is dat veel mensen online cheating niet echt serieus nemen. Er is toch geen contact geweest toch? Wel het is gewoon de voorbode. Ik weet dat dit een kleine troost is . Maar dan weet je dit echt beter nu! In plaats van meer dan 20 jaar later.zoals ikzelf nu deze avond van mijn echtgenoot voor 35 jaar gehuwd dit te weten kwam. Aanvankelijk was ik gestoord gek ziekelijk. Het zat in mijn hoofd....ja natuurlijk. Uiteindelijk nu toegegeven. Webcam toestanden. Hij wordt bedankt. Het is vernederend en je voelt je afgedankt. Ik begrijp het volledig. Maar jouw leven begint nog. Zorg dat je dit verwerkt voor je aan nieuwe relatie begint.

Christien
02-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>