Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Opeens is mijn man een nudist

Opeens is mijn man een nudist. Nooit heeft hij hier iets over gezegd of erover gepraat. Het begon vorig jaargetijde was mooi weer en hij zij zullen we naar Spaarnwoude gaan en daar bij een meer gaan liggen zonnen. Nou leuk doen we broodjes en drinken mee. Hij reed er zo naar toe dat ik dacht ok dat de weg weet je goed. Bij aankomst zag ik alleen maar naakte mensen, waarop ik zei wist je dit? Ja zei hij dat is toch niet erg, ik maakte er niets van en liep achter hem aan. Handdoeken etc neergelegd en toen moest ik m’n uitkleden, ja ik dacht iedereen ligt hier zo dus toe maar. Ik vond het niet fijn, heb er helemaal niks mee dat er mensen zijn die dit doen prima maar ik voel me er ongemakkelijk bij. Hij wist ook te vertellen dat er op het strand een gedeelte was voor nudisten zijn we ook geweest ik had hetzelfde gevoel. Ongemakkelijk.
Dit jaar zijn we op vakantie geweest naar Griekenland erg leuk keek ernaar uit, toen we daar waren zij hij gaan we naar het strand ja prima doen we, meneer had alles al uitgezocht en ja hoor we belanden op een nudistenstrand. We waren er 10 dagen en elke dag lagen we daar.
Nu heeft hij laten weten dat hij het een top vakantie vond en niets anders dan dit nog wil.
Hij vraagt niks aan mij hij overlegt niks met mij of ik het wel wil of leuk vindt. Ik weet niet goed hiermee om te gaan.
Nu ben ik zelf meegegaan en niets gezegd erover, alsof het normaal is allemaal, dus ligt het ook aan mij maar om nu voor altijd naakt rond te lopen daar heb ik helemaal niks mee.
Wat zouden jullie doen.

Yolanda53
14-07-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>