Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vaginisme, me vriendin wilt het uitmaken

Hoi..
( Dyslectisch ben ik )

Ik heb afgelopen ander half jaar een relatie, we hebben een relatie op afstand.
Ik in Brabant. Zij is Utrecht.
We spreken regelmatig af doen wel leuke dingen.
Onze relatie kent aantal heuvels.
Ik ben net uitelkaar, met vorige relatie, waar door ik opstraat kwam testaan, dus dakloos. Zonder niks, alles kwijt, kinderen zijn erbij betrokken. Ik ben me leven echt heel druk aan het opbouwen, kost veel tijd. Veel energie, me hoofd springt op en neer. Op het gebied van emotie, en fysieke manier heel erg zwaar. En mijn huidige vriendin heeft:
Vaginisme, en mentaal is er ook wel wat mee.
Ik ben haar eerste relatie, dus ze moeten meedelen, dat ze vaginisme heeft. En mentaal heel zwaar heeft.

Voor de relatie konden we goed met elkaar praten. Leuke dingen gedaan,
Dus we zijn een relatie aangegaan.

Afgelopen tijden hebben we het zwaar.
Vaginisme, breng heel wat met zich mee.
In de tijd heeft ze signalen geven en aangeven wat ze niet fijn vind. Ik heb sommige boodschappen niet goed begrepen, en dan trok ik de problemen naar mezelf toe. En soms begreep ik haar wel, en weer soms niet. En voor haar gevoel ging ook tever, terwijl ze dingen echt optijd aangaf. Heb ik hier in niet goed geluisterd naar haar.
Want in mijn hoofd dacht ik dus , dat ik het goed voor haar deed, en dacht ik dat ze blij was, dacht ik haar gelukkig gemaakt hebben, want ik zei tegen haar, weekje we komen er wel uit. Maar een jaar lang behandeld ik haar dus niet goed genoeg, niet dat ze helemaal gelukkig is
Maar dat ze stoot op de vaginisme, en dat ze zig niet gehoord voelt. Ze zit ook in moeilijke tijd mentaal, want daar gaat het op het moment niet lekker, daar probeer ik haar te bereiken lukt niet. Ik weet sinds de tijd niet waar ze woont, ken haar familie niet, er zijn een hoop dingen dat zig mee spelt , en ik wil veder met de relatie. Maar is heel complex , ik heb heb me nu pas spijtig voor haar😔 me zelf goed in gelezen over vaginisme, en zag me daad , dat ik haar niet goed in hebt gehoord, en gisteren wilde ze het uitmaken. En zei, we maken samen zo veel leuke andere dingen mee, dat geen vaginisme is. Dat ze de relatie wilt afsluiten vond ik zo hard. Want ik aan de 1ne kant, moet je vrij voelen. Begrijp ik heel goed, en dat zig niet gehoord voelt begrijp ik ook. Want heb ook aantal dingen beloofd.

Anoniem
11-07-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>