Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Blijkbaar doen alle mannen dit!!

Ik wil mijn hart wel even luchten ja! Al 15 jaar getrouwd en er nu achter komen dat hij al die jaren al naar de dames van lichte zeden gaat. Pff…en ik maar denken dat hij niks te kort kwam. Hij geeft aan dat het pure lust is een soort zakelijke transactie! Af en toe wil hij gewoon wat anders. Tsss…en zich nu afvragen waarom ik me daar zo onzeker over voel???? Ben/was ik niet genoeg ofzo. Het wordt de mannen ook wel erg makkelijk gemaakt, in elke stad is er wel een straat, huis, café waar het allemaal gebeurd. Hoppa 50 euro en je kunt erop los. Waarom is dat toch. Geloof me ik ben een knappe vrouw en 14 jaar jonger dan mijn man. Ik dacht echt dat hij trouw was. Maar blijkbaar doen alle mannen dit!! Ook al zeggen ze van niet.

Dana
16-06-2023
laatste reactie: 08-11-2023

8
7
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Verre van alle mannen doen dit… klopt niet hoor

De andere mannen…
16-07-2023
Reageer:
Kon ik dat maar ik ben al 10 jaar samen en heb geen sex. Ik word helemaal gek. En als ik de druk niet van de ketel krijg word ik een naar mens. Dus je zou blij kunnen zijn dat hij dit doet liefde en lust staat los van ons. Wij moeten gewoon de druk van de ketel af halen anders gaan we snel dood. Dat overleven we niet de ene man ergerdan de ander. Het zit in onze natuur. En ik haat het als ik een pilletje kon krijgen dat het weg was had ik het gedaan. Geloof me veel mannen zullen zeggen liever gelukkig dan geil.

Moe
02-08-2023
Reageer:
Hoi Dana ,
Ik ben een man en ik kan je vertellen dat ik nog nooit vreemd ben gegaan of gebruik heb gemaakt van betaalde diensten .
Ik ben altijd trouw geweest in mijn twee relaties van rond de 15 jaar en tòcht ben beide keren bedrogen .

Laat mij dan een uitzondering zijn om als man niet vreemd te gaan maar als ik ergens voor ga dan ga ik er ook volledig voor .
Nu mij dit twee keer is overkomen durf ik haast niet weer een relatie aan te gaan .
Terwijl ik na twee jaar single graag weer helemaal verliefd wil worden .



André
08-08-2023
Reageer:
Hoi Dana,
Nee, ik denk zelfs dat als je naar een percentage van de 8 miljoen(?) mannen in NL kijkt, dat maar 0,001% dit doet ofzo.
Dat gezegd hebbende is het wel zo dat de mens en commercie het monogaam huwelijk bedacht hebben. Dit is puur een verzinsel. Zowel mannen als vrouwen hebben de oerdrift om voort te planten met partners die er vruchtbaar uit zien. Bij mannen is dit wel sterker aanwezig. De mens is een diersoort he. Dus vanuit dat oogpunt komt zijn wens om seks te hebben met andere vrouwen.

is het netjes? nee. Omdat het tegen de afspraken ingaat die jullie samen gemaakt hebben. Dus eigenlijk zou hij gewoon niet in een vaste relatie moeten zitten en jij iemand verdienen die trouw is.

Henk
22-08-2023
Reageer:
Misschien moet je hem eens vragen of jij nu ook stiekem met andere mannen naar bed mee mag :-)
Als hij eens wat anders wil, voor sommigen een fantasie voor anderen een verlangen, kunnen jullie misschien samen tot een oplossing komen. Er zullen wel heel veel koppels zijn die in dezelfde situatie zitten. Dit platform is al een eerste stap in de goede richting :-)

Njeh
12-10-2023
Reageer:
Weet je zeker dat hij niets te kort komt? Praten jullie over seks? Ik bezoek ook prostituees want mijn vrouw wil al zeker 15 jaar geen seks meer. Ik heb affaires met collega's afgewezen omdat ik trouw wil blijven aan mijn vrouw. Maar soms wordt de seksuele spanning mij teveel en als mijn vrouw helemaal geen seks meer wil bezoek een prostituee. Ik zou als ik jou was een open gesprek met hem aangaan over jullie seksuele behoeften. De basis binnen een relatie moet toch eerlijk en vertrouwen zijn

Herman
15-10-2023
Reageer:
Hoi niet alle mannen doen dit!
Als je thuis genoeg hebt ga je het niet zoeken!
Ik kom ook weinig aan bod thuis maar dit is nog geen reden om te gaan !

Silvere
08-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>