Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

1 probleem: hij is getrouwd en heeft kinderen

Al ruim 1 jaar heb ik goede contact met J (41). Wij zien elkaar 1 keer in de week en soms op messenger. Hartstikke gezellig maar sinds dat hij mij schatje noemt en zich anders naar mij gedraagt beginnen er vlinders bij mij te ontstaan.
Hij wil altijd bij mij in de buurt staan, oogcontact vraagt hoe het met mij gaat, is altijd blij om mij te zien, wil niet dat ik dan weer wegga, vindt het niet leuk als iemand anders mij schatje noemt, plaagt mij vaak, hij wilde mij al een paar keer een knuffel geven maar dar had ik afgewezen (zo'n spijt van), hij had mij een verjaardagscadeau gegeven, ik ook hem en hij stuurde mij w een foto dat hij een snoepje aan het eten was. 1 probleem: hij is getrouwd en heeft kinderen
Hoe hij bij mij doet, doet hij ook waar zijn vrouw bij is.
Ik durf hem niet te vragen of hij gevoelens heeft voor mij. Ik ben verward wat nou te doen. Wil in ieder geval niet tussen die 2 zitten.
Help!

Lisje
13-06-2023
laatste reactie: 20-08-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Geniet er van zolang het duurt

Red
12-08-2023
Reageer:
Hallo Lisje,

Wat vleiend, deze man. Maar helaas niet zo serieus. Ik denk dat deze man het leuk vindt om een beetje te flirten, en jou daarmee op het verkeerde been zet. Als hij echt serieus was geweest dan was hij wel wat meer respectvol tegenover jou, en zijn vrouw geweest . Geen aandacht aan besteden dus. Ik denk wel dat het een signaal is, dat jij behoefte hebt aan een lief.
Ik zou als ik jou was lekker op zoek gaan naar leuke vriend, die jou alle aandacht geeft die jij verdient. Zonder dat jij hem hoeft te delen en zonder dat jij hoeft te twijfelen.
Go for it en vergeet deze man, meteen. Je kunt hem hooguit bedanken voor het leuke compliment. Succes 🌷

Eva
20-08-2023
Reageer:
Eenzaamheid is een taboe. Er zijn maar weinig mensen die hardop durven te zeggen dat ze eenzaam zijn. Het komt helaas veel voor, ook onder jongeren.
Het belangrijk om je gevoelens te uiten, al schrijf je ze maar op of bespreek je het met een therapeut. Mijn advies is om "te blijven gaan". Oftewel, heb geen medelijden met jezelf en zoek activiteiten/mensen op. Bedenk altijd dat er mensen zijn die in hetzelfde schuitje zitten of voor nog hetere vuren staan.

Sandra
> 2 jaar geleden

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>