Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Maak mijzelf kapot en weet niet hoe het te stoppen

Ruim 2 jaar geleden heeft mijn man mij verlaten. Hij had geen gevoelens meer voor mij. Hij heeft gevochten voor onze relatie zegt hij. Maar alleen vechten werkt niet, als de ander van niks weet dat er gevochten niet worden. Ja we hadden onze dingetjes. Maar dat het zo weg was heb ik nooit geweten. Tot hij weg ging. Ik was gebroken. Mijn zoon heeft mijn beste vriendin opgehaald. Die heeft mij getroost. En wat blijft nu. Zij had gevoelens voor mij man ak een tijdje. ( Zij was ook getrouwd bye the way) om een kant verhaal kort te houden anders kon ik ruimte te kort. Haar man is dood en hun wonen nu samen. Terwijl hij in een hospice lag lag mijn ex daar al in bed. Ben verraden door mijn man en beste vriendin. Het doet mij meer pijn dan ik in woorden kan uitdrukken. Heb er nog steeds zoveel moeite mee. Dat ik teveel eet, soms teveel drink. Maak mijzelf kapot en weet niet hoe het te stoppen. Sta op de wachtlijst voor een eetverslaving. En dan een psycholoog erbij. Pf ze hebben mijn hart uit mijn borst getrokken en erop gedanst. Zo letterlijk voelt het soms. En dan zeggen mensen het is nu bijna ander half jaar later. Get over it. Hoelang staat er voor rouwen. Zo voelt het. Wanneer kan ik verder. Wanneer accepteer ik het en ga ik echt weer leven.

Petra
04-06-2023
laatste reactie: 27-09-2023

1
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Jeetje wat heftig Petra. Het is ook niet niks. En ik denk dat het best lastig is om dit een plekje te geven! Het valt rauw op je dak en het is nogal wat. Ik kan me voorstellen dat je jezelf verraden voelt... Boosheid, verdriet en dan ook nog rouwen om het verlies. Rouw kost tijd en energie. Misschien kan iemand jou hierbij helpen?

Veel sterkte!

Groetjes Tom

09-06-2023
Reageer:
Dat hij aangeeft ervoor gevochten heeft en tegelijkertijd een geheime relatie heeft laat al zien dat er iets vanuit hem niet klopt. Alleen om zijn schuldgevoel af te schuiveb en de verantwoording van de scheiding bij jou te leggen, bah!
Heel zwaar voor jou, snap ik. Vooral als je dit niet zag aankomen, hem volledig vertrouwde.
Het probereb een plekje te geven. Probeer ontspanning te vinden, sociale contacten op te zoeken. Het geeft je voor nu misschien geen of minder plezier, maar dit is voor nu het enige om niet verder at te takelen. Tijd.. Heel veel sterkte!

madelief
07-08-2023
Reageer:
Verschrikkelijk ik leef met je mee...mijn man is ook net vertrokken hij zou al een tijd geen gevoelens meer voor me hebben...de pijn die je dan voelt is onbeschrijfelijk he :( je bent hier niet alleen in x

Fieke
12-08-2023
Reageer:
Wat een drama waarom doen mannen dit. Is het dat allemaal waard.
Ik heb er al 2 zo gehad
Lange relatie van alle 2 de mannen kinderen
En je denk het gebeurt me niet meer
Maar weer ben ik alleen met me Kids


Dora
27-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>