Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Moeilijk om alles te relativeren en beslissingen te maken

Ik wil mijn verhaal heel graag delen.
Ik ben 17 jaar samen met mijn vriend. Hij heeft eigenlijk altijd van grote borsten gehouden en is wat extremer in sex als de meeste (altijd wat meer als huis tuin en keuken seks) . Ik heb hem betrapt op MSN gesprekken toen wij een jaar een relatie hadden. Die gesprekken gingen over seks en fantasieën ook ontdekte ik dat hij vaak naar porno keek (met grote cups).

Dat is in die 17 jaar nog een aantal keer voorgekomen (4 a 5 zover ik hem heb betrapt) het is altijd bij gesprekken gebleven nooit contact in het echt.

Afgelopen jaar hadden wij een flinke dip in de relatie. Dat was in d'r maanden november december. Er is toen een hoop gebeurd en we leefden een beetje naast elkaar. Ik zat niet goed in mijn vel vanwege problemen met mijn oudste dochter van 3 en een overleden familielid en contact met andere familieleden dat verbroken is toen. Ik kon toen alles niet goed meer aan en heb ook deels mijn verdriet weggedronken en redelijk wat alcohol genuttigd.

Tot ik een maand geleden ontdekte op zijn telefoon dat hij contact had met een vrouw. Die had hij ontmoet op marktplaats omdat hij een bh wou kopen van haar. Wederom grote cup. Dit contact is 3 maanden lang geweest en hij heeft haar ook enorm veel cadeaus gegeven (opgestuurd) en ook filmpjes van zichzelf gestuurd waar hij zich aftrok. Ik was in complete shock want wij hadden het in die tijd zeker niet breed en zelfs de kachels uit heel de winter. Ik zag dat hij haar dus cadeaus van een totale waarde van over de 1000 euro heeft gestuurd.

Om een lang verhaal kort te maken en enorm veel gepraat te hebben is zijn antwoord dat hij zich depressief voelde en ook eenzaam etc omdat ik die periode dus niet naar hem omkeek en redelijk veel dronk. Hij zegt naar aandacht opzoek te zijn geweest. Waarom de cadeaus vroeg ik zegt hij ja om aardig gevonden te worden etc etc

Hij is wel meteen hulp gaan zoeken bij een seksuoloog aangezien ik er echt kapot van was/ben. Ik begrijp het nog steeds niet zo goed allemaal.

Ik weet ook niet meer of het logisch klinkt dat iemand dan dit soort dingen kan doen of dat ik gewoon blind ben. Ik ga van de ene kant naar de andere met mijn gevoel.

Wel heb ik in al die jaar een soort complex gekregen ook vanwege mijn borsten die dus met een a/b cup heeeel anders zijn als wat hij steeds zoekt en daardoor hebben wij ook zelden seks waarbij ik nuchter ben. Op de 1 of andere manier kan ik me niet ontspannen bij hem of mezelf zijn ook vanwege alles wat er is gebeurd (dit op seks gebied dan)

Ik heb 2 kleine kinderen en een lange relatie dus wat alles ook nog extra moeilijk maakt.

Vind het heel moeilijk om alles te relativeren en beslissingen te maken en te geloven dat alles voor aandacht was.

(Ze hebben elkaar nooit gezien ik heb contact verzocht met deze vrouw en haar gesproken en ook zij bevestigd dat er geen ontmoeting is geweest. Wel cadeaus kaartjes brieven etc en bel en app contact)

Demi
31-05-2023

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>