Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Niemand zal vermoeden dat ik mij eenzaam voel

Niemand zal vermoeden dat ik mij eenzaam voel. Ik ben getrouwd, heb werk en vrienden.Mijn man heeft jaren terug een hersenbeschadiging opgelopen.We krijgen veel complimenten hoe we het doen samen. Hoe positief ik vooral ben. Altijd goed te pas en vrolijk..
De eenzaamheid laat ik aan niemand zien, ook niet aan onze uitwonende kinderen. Ik wil mijn man niet aanvallen. Ik wil anderen niet ongerust maken. Eigenlijk schaam ik mij voor mij n gevoel . . maar soms zou ik zo graag een arm om mijn schouder hebben, een luisterend oor. Achter de voordeur is het stil, wordt er weinig gepraat en ben ik degene die alles regeld. Soms bekruipt mij een enorm gevoel van jaloersheid als ik andere stellen zie. Maar ik ben getrouwd, en mijn man heeft er ook niet om gevraagd.

anoniem
04-04-2023
laatste reactie: 21-10-2023

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi anoniem, wat een nare situatie. Hier is het zeg maar zo dat ik de partner ben die eea mankeert en daardoor soms denk dat het voor mijn partner ook een enorme opgave is..ook al zegt deze dat ik me daar echt geen zorgen om hoef te maken.

Anoniem
05-04-2023
Reageer:
Beste,

Natuurlijk hebben jullie beiden niet gevraagd om de situatie waarin jullie nu zitten.
Wat niet wil zeggen dat je je eigen geluk niet mag nastreven.
Heb je behoefte je verhaal te doen mag je me een berichtje sturen naar :
Ik kan uit je bericht niet opmaken waar je vandaan komt.
Ik (58) in ieder geval uit Zuid Limburg.

Gr. Wim

Redactie: Om mogelijk misbruik van persoonsgegevens te voorkomen, verwijderen we telefoonnummers en mailadressen binnen enkele weken na plaatsing

Wim
07-05-2023
Reageer:
Hier precies dezelfde situatie, en woonachtig in een omgeving met stugge mensen waar ik niet thuis hoor. Ik ben tot op het bot eenzaam, niemand weet het.. mijn man heeft ook hersen aandoening, doet vrijwel niets.. ik hou heel veel van hem en mis de verbinding enorm. Zonder hem is er niets voor mij hier. Ik maak er wat van, niemand weet het, maar oh wat doet het pijn.

Ano niem
21-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>