Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gevoel van mislukt zijn

Hallo allemaal,

Aller eerst fijn dat ik hier mijn hart kan luchten en wie weet haal ik hier nog wat positiefs uit en tips om er toch nog wat van te maken.

Ik ben een vrouw van 34 en dochtertje van 5, na een relatie van 11 jaar te hebben gehad, helaas met heel veel ellende uit elkaar gegaan.
Nu 4 jaar alleen samen met mijn dochtertje.

In deze 4 jaar al op alle manieren gezocht of juist niet zoeken naar een partner nergens te vinden, wel eens wat geprobeerd maar was van korte duur en voor mij weer een domper.
Vrienden of vriendinnen heb ik niet waardoor mijn wereldje erg klein word.
Werk ook nog eens in de zorg dus je raad het al elk weekend is bezet of kind of werken.

Heb het gevoel dat mijn leven stil staat, en de de mensen die ik dan wel weer ken gewoon doorgaan, avondje stappen(weekends), partner hebben etc.

Voel mij hierdoor vaak alleen, gevoel van mislukt zijn.
Mis denk ik het praatje, beetje liefde en warmte om me heen.
Voel mij dus niet gelukkig en vaak alleen.

Ps een andere baan is geen optie, finacieel gezien.

Iemand die hier ervaring in heeft of mij kan helpen om toch meer geluk te zien in een leven alleen.

Anoniem
26-03-2023
laatste reactie: 01-04-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
hey anoniem,
ik voel volledig met u mee ! ooit ook 17 jaar getrouwd geweest en nooit thuis voor de kinderen ( werkte 36 jaar als vrachtwagen chauffeur ) toen mijn ex me verliet stond ik ook half op straat en de kinderen zag ik soms omdat ik buitenland reed. ik was net 40 jaar en zag het ook niet zitten, maar ik heb iemand leren kennen in een frituur waar ik zondag voor ik vertrok iets ging eten ! je komt ze niet altijd tegen in een café of dancing dus die hoop zou ik al niet opgeven ! dat je de verkeerde tegen komt is mogelijk want de perfecte bestaat niet. ook ik heb dit ondervonden zelfs na 22 jaar huwelijk !
even stil staan en doorgaan is makkelijk gezegd maar het doen hé ? ik ben niet opzoek naar iemand maar het zou mss makkelijk zijn, ik leef in mijn wereld die ik zeker niet kan vergelijken met de uwe ! voor mij is het net iets anders, ik ben 62 jaar en heb al wat levens ervaring die niet altijd positief is hé . zijn er geen collega's die even willen luisteren ? of durf je zelf er niet over praten ? ik had altijd wel iemand om eens te ventileren omdat ik ook een prater ben en niet verlegen om fouten toe te geven ! niemand is perfect. ik snap ook dat het met u dochtertje niet altijd makkelijk zal zijn, de papa doet soms moeilijk of er zijn spanningen over stomme dingen die ik los laat. liefde is er zijn voor iemand als die het moeilijk heeft.
kan ook u ex partner zijn die u toch kent ? meestal lukt dit niet maar zou kunnen hé ?
was ik maar jonger ik zou het anders aanpakken ( denk ik ? )
beste anoniem ik hoop dat je er uit komt en zo niet mag je altijd bellen om eens te ventileren !
ik praat zeer graag maar kan ook luisteren ! groeten michel

michel
27-03-2023
Reageer:
Hallo,

Ik herken dit verhaal aangezien ik iets vergelijkbaars heb meegemaakt.
Ben een man van 37 en heb een relatie van 10 jaar achter de rug (4 jaar geleden inmiddels) en daar is een dochtertje van 8 uit gekomen.
Toen de relatie uit ging heeft mijn ex mijn vriendschappen die ik nog had kapot gemaakt door verhalen te vertellen die niet klopte waardoor ik werd afgestoten.
Ik heb ook geen omgang met mijn dochter op het moment.
Eenzaam en leeg blijf ik nu over en weet ook niet hoe dit op te lossen, het zou fijn zijn om zo in contact te komen met lotgenoten zodat je ook bij elkaar je hart kan luchten dat kan al enorm helpen!

Lonely
01-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>