Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik ben heel dankbaar dat ik hier mijn verhaal kwijt kan

Ik ben zo blij dat ik een forum gevonden heb om te delen. Ik zou dan hier ook mss nieuwe vriendinnen kunnen maken.
Ik heb een goede vriendin gehad en is nu 2 jaar geleden mis gelopen. Ik snap nog steeds niet wat er allemaal gebeurt is wat ik verkeerd heb gedaan. Maar het doet zoveel pijn en ben me ook heel onzeker gaan voelen. Niet alleen door haar. Maar door bepaalde dingen die er gezegd zijn door andere vriendinnen. Mijn zelf vertrouwen staat op nul en door de situatie heb ik me helemaal afgezonderd. Omdat de laatste voorstellen die ik deed in de groep er niemand intresse in had en uiteindelijk alleen achter bleef. Ik voelde me telkens opnieuw zo verdrietig en werd telkens nog onzekerder.
Vreselijk gevoel.
Ik ben heel dankbaar dat ik hier mijn verhaal kwijt kan. X


Llj
05-03-2023
laatste reactie: 20-04-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik herken mij wel wat in jou verhaal.
Soms echt machteloos wanneer je er alleen voor staat en niemand die je steunt of om te vragen hoe het met je gaat. Het ergste vind ik dat ik geen vertrouwen in mijzelf kan hebben omdat ik al het gevoel heb dat niemand mij goed genoeg vind. Ook veel vriendschappen verprutst maar ook is er van mij veel misbruik van gemaakt. Ben elke dag wel vedrietig zoals het nu gaat waar ik niemand heb om op te bouwen ik heb wel famillie, maar ik heb eerder het idee dat ze mij niet erbij willen hebben.


A
09-03-2023
Reageer:
Kop op, ik wil je vriend wel zijn

J
29-03-2023
Reageer:
Heey A ik zit echt in een soortgelijke situatie
Heb zelf ook veel fouten gemaakt met familie en vrienden dat laatste heb ik niet, en er is ook heel veel misbruik van mij gemaakt ook lijkt het alsof ik de boeman ben althans zo voelt het wel ik ontvang geen steun van mijn familie ik heb ook geen goede band met hun het liefst zou ik ook al het contact met hun willen verbreken ze doen wel alsof in mijn gezicht, maar voor de rest kan ik aan al hun acties en lichaamstaal zien dat ze mij liever niet willen zien en over de vloer willen hebben ze tonen ook geen vertrouwen in mij dat mij heel erg veel pijn doet en ik mij daardoor ook eenzaam bij voel werk wilt ook al niet lukken omdat je daar snel in negatieve geklaag mee word getrokken en er veranderd helema niks het is voor de rest een hele leuke bedrijf alleen de plek waar ik zit is gewoon het rotste plek om te zitten en dat maakt mij ook weer vedrietig want aan de ene kant wil ik er niet weg, maar het brengt mij te veel stress op om juist op de plek te zijn waar ik niet wil zijn

Anoniem
20-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>