Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Uit de hand lopende fetisch

Ik ben bijna 6 jaar samen met mijn vriend, waarvan we 2,5 jaar samen wonen. In het begin was mijn vriend gelijk open over zijn fetisch, ik zag er de kwaad niet van in en had er niet zo veel problemen mee. Een keertje porno kijken is toch ook niet erg? Tot ik er eigelijk achter kwam, dat hij een gigantische verzameling op zijn computer had staan. Na een paar keer hem ermee geconfronteerd te hebben, heeft hij al een x aantal keer beloofd dat hij het niet meer zou doen. Verder gaf hij ook aan dat dit probleem bij hem ligt en los staat van mij.

Sinds kort zit ik zonder werk en gaat het mentaal niet goed met mij. Daardoor is ons seksleven ook niet erg actief en is er van beide kanten weinig initiatief. Al een aantal keer gevraagd wat er aan de hand is en heeeel veel kansen gekregen om open en eerlijk tegen me te zijn. Tot ik kort geleden een vonds heb gevonden. Mijn vriend heeft namelijk via internet achter m'n rug allerlei bestellingen geplaatst met betrekking tot zijn fetisch (sokken die gedragen zijn) en betaalde filmpjes heeft gekocht.

Ik ben hier enorm door gekwetst en mijn vertrouwen in he. heeft een gigantische deuk opgelopen. Hij gaf zelf aan ni3t te weten waar dit door komt en het een verslaving kan zijn. Ik weet nu niet of het verstandig is om hier samen voor in therapie te gaan (hij weet namelijk niet of hij hier afstand van kan nemen).En ik weet het heel eerlijk gezegd ook niet meer,

Anoniem
03-03-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>