Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Is het raar dat ik hier gekwetsts over ben?

Mijn vriend en ik gaan al 8 maanden samen. Sinds 19 juni 2022 praten wij, nog niks officieels maar spraken elkaar wel elke dag bouwend naar een serieuze relatie, ik keek net in zijn telefoon en zag dat hij op 25 augustus had gestuurd naar een vriend dat hij op een festival stond met allemaal geile wijven. We waren toen nog niet officieel samen maar ik was wel al verliefd. En ik zie dit bericht van hem nu pas dat hij stuurde in augustus is het raar dat ik hier gekwetsts over ben? Of moet ik mij niet zo aanstellen omdat het in de eerste weken was dat we elkaar kende?

Anoniem
07-03-2023
laatste reactie: 07-03-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Tja. Lastig.... het kan natuurlijk zijn dat hij er niks raars mee bedoelde. Mannen sturen dat soort berichten wel vaker. Hangt ook een beetje af van jullie leeftijd en mag hopen dat hij het nu niet meer zou doen.
Ik zou kijken naar het gedrag dat hij nu vertoont/de woorden die hij nu gebruikt. Is hij trouw, doet hij lieve dingen voor je, komt hij zijn daden na. Een echt integere man stuurt zoiets niet meer na verloop van tijd lijkt mij.
Hopelijk kan je er iets mee.

Anoniem
07-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>