Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gisteren heb ik hem voor het eerst in 16 jaar weer gezien

In 2005 was ik verloofd met de man met wie ik nu nog steeds getrouwd ben. En paar maanden voor onze trouwdag werd ik hopeloos en hals over kop verliefd op een andere man, een Nieuw-Zeelander. In de tijd dat hij in Nederland was gingen we uit onder het mom van 'vriendschap', ik durfde hem niet te bekennen wat ik voelde. Omdat ik niet zeker wist of hij ook wat voor mij voelde en hechtte aan de mening van anderen ben ik toch met mijn partner getrouwd. Een paar maanden na mijn huwelijk ging ik vreemd met de Nieuw-Zeelander. Het brak mijn hart toen hij vertrok.

Gisteren heb ik hem voor het eerst in 16 jaar weer gezien. Hij was lief, vriendelijk en ja, we hebben seks gehad. Het was zo ontzettend fijn om weer bij hem te zijn, deze gevoelens hebben me overvallen, ik ben al de hele dag van streek. Voorlopig ga ik hem niet meer zien en ik weet niet wat ik moet doen.

Linda
19-02-2023
laatste reactie: 27-02-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik denk dat je voor jezelf moet uitmaken wat je ermee wil doen? Verliefdheid overkomt je en is menselijk. Het is vooral wat je ermee doet. Eerlijk duurt wel het langst?

Lotte
27-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>