Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Hebben jullie raad voor me?

Hallo Allemaal,

Ik ben inmiddels 8 jaar samen met mijn vrouw waarvan 4 jaar getrouwd. 2 tal kinderen verder. Echter sinds enige tijd wilt mijn vrouw totaal geen seks meer.

Het begon een tijdje terug zo'n 1 jaar geleden dat ze zei heb er geen behoefte meer aan, altijd maar het zelfde nooit eens wat anders. Hier heb ik op geanticipeerd en ben toen andere dingen gaan proberen (denk aan speeltjes, hiervoor nooit geen speeltjes gebruikt) dit ging een paar maanden goed, ze genoot weer en had er weer zin in.

Maar ook dat was voor korte duur, ze vond het op een gegeven moment niet lekker meer, wd hadden seks maar merkte aan haar dat ze totaal niet genoot.

Toen ik dit gesprek aankaarte werd ze heel boos, ik dacht alleen maar aan seks, ik was te verraderlijk en moest maar eens andere manieren gaan verzinnen om haar te verleiden, op de vraag van hoe kreeg ik als antwoord moet je zelf maar achter komen.

Ik heb der een massage gegeven, onder de douche geprobeerd met speeltjes geprobeerd maar niks is goed genoeg voor der.

Nu is het zo dat ik leeg ben qua gedachten en ik dus niet meer weet hoe ik haar weer sexueel aangetrokken krijg.

Hebben jullie raad voor me?

Anoniem
30-01-2023
laatste reactie: 08-02-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja ik heb een tip voor je. Veel en veel meer emotionele aandacht geven! Dat komt voor sex. Jij bent alleen maar gericht op: hoe krijg ik weer sex, speeltjes erbij etc. Typisch man.
Ik heb het gevoel dat je vrouw (tijdelijk) op je afgeknapt is, maar dat is vrijwel altijd door emotionele blokkades tussen jullie.
Geen pogingen meer voorlopig van jouw kant, maar meer connectie maken. Luister je wel goed als zij iets vertelt? Probeer erachter te komen, wat houd haar bezig? Geef ander soortige aandacht en ga niet zo behoeftig zijn naar haar! Een vrouw verleidt je door emotionele intimiteit, in dit stadium zeker, en niet door rechtstreeks ‘op de man’ af te gaan. Dat is te dwingend en teveel mannelijk.

Een vrouw
08-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>