Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik heb mijn vrouw bij mij weggejaagd

Ik heb mijn vrouw bij mij weggejaagd

Ik en mijn vrouw hebben al 34 jaar een relatie waarvan 30 jaar getrouwd .
Alles was super in het begin van onze relatie .Maar in 2009 heb ik een vreselijk fout begaan door huiselijk geweld . Zij is toen vertrokken met de kinderen en had ze groot gelijk in. Ze heeft toen tegen me gezegd dat er iets mis was met mij en achteraf gezien had ze daar ook groot gelijk .In al die jaren daarvoor was er nooit iets aan de hand .maar in die jaar voor 2009 is er iets gebeurt wat ik niet heb kunnen verwerken en daardoor kregen wij altijd ruzies . Ik heb me toen op eigen initiatief op laten nemen bij het GGZ . Heb daar toen drie maanden gezeten en heel therapie gehad over wat er gebeurt is en waarom ik dat haar niet kon vertellen . Was echt een binnenvetter . Heel dom . N a intensieve gesprekken met elkaar zijn wij er toen gelukkig weer heel goed uitgekomen . Maar zon drie weken geleden geleden kregen we ruzie op straat en heb haar toen bij de jas gegrepen waarbij bij haar alles in 1 keer terugkwam . Ze is nu weer weg ene kant geef ik haar gelijk , Nu blijkt het dat ik bijna weer terugviel in mijn oude ik. Door bijvoorbeeld de domste dingen ,haar niet laten uitspreken ,haar eigen dingen laten doen, haar vertrouwen . Kortom haar eigen gang laten gaan en niet constant boven op haar zitten . Ik had veel eerder weer in therapie moeten gaan en niet denken want dat los ikzelf wel op .Zo ontzettend dom en egoïstisch . Nu ben ik weer in therapie en hoop dat ze me nog weer een kans wil geven .Ze zegt werk eerst aan jezelf voor dat we in relatietherapie gaan ,en daar heeft ze gelijk in Wil hopen dat het niet te laat is . Want zij is voor mij nog steeds het meisje wat in 1989 op mij afstapte in de discotheek waar ik haar voor het eerst zag .waar mijn hart een vreugde sprongetje maakte dat zij mij ook leuk vond . Ik wil echt hopen dat het niet te laat is want voor haar doe ik echt alles .

Dus neem mijn advies aan . werk aan jezelf en wees niet bang om hulp te zoeken .

Een hele treurige onzettende domme man !!!
Bij deze mijn verhaal

Lammert
09-02-2023
laatste reactie: 09-02-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste lammert, ik lees je verhaal en wat kom je kritisch op jezelf over. je noemt jezelf zo vaak dom. En ook controlerend naar jezelf toe, ‘als er maar niet weer een uitbarsting komt’
Meneer. Dit is geen leven. Relax.
Ja je hebt fouten begaan. Dat hebben er meer. Als er agressie in een relatie is, is dan niet goed en af te keuren, maar er zijn er altijd nog 2 in de relatie. Niet alle schuld ligt bij een persoon.
Tip 1: probeer ietsje pietsje aardiger tegen jezelf te zijn. Jij hebt ook je trauma’s meegemaakt. Komt ergens vandaan. Je doet je best. Als je niet aardiger tegen jezelf wordt, dan wordt je relatie er ook niet beter op.
Niet halsoverkop wanhopen smeken om terug te mogen. Nee. Neem eerst de tijd voor jezelf!! Durf eens alleen te zijn en een tijd te reflecteren op jezelf. Dan heb je ook veel meer kans dat de relatie goed komt.

Anoniem
09-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>