Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Elke keuze die ik maak doe ik iemand pijn

Hoihoi,

Ik heb soort gelijke probleem. Ik heb een relatie met een man maar begin 2022 kwam ik een meid tegen en werden snel vriendinnen. Maar op een intens manier wat je niet kan omschrijven. Ik val zelf niet op vrouwen maar zij wel. Toch zijn er dingen gebeurd en ik was bang om haar te verliezen en toch maar mee te gaan in alles. Tot laatst oktober heeft ze alles tegen mijn vriend vertelt en mij voor het blok gezet. Mijn vriend is niet bij mij weggegaan maar ik mag haar niet meer zien. Op de dag van vandaag breekt het mij nog steeds, want het gemis is groot. We zagen en spraken elkaar de hele dag, het leek als een soulmate. Wat moet ik doen, ik durf haar niet te bellen of te berichten omdat ik bang ben dat ze mijn vriend belt. Ik mag van hem niet met haar omgaan maar mijn hoofd lijkt wel een achtbaan iedere dag. Ik wil zo graag vrienden met haar blijven maar heb geen keus want elke keuze die ik maak doe ik iemand pijn en cijfer mezelf weg.

Kelly
15-04-2023
laatste reactie: 11-07-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Eerlijk kies voor jezelf, want je cijfert jezelf zoizo weg als je nog vriendinnen wil blijven met zo iemand. Je had een soulemate gevonden die op vrouwen viel, jij zelf niet.

Citaat:
Toch zijn er dingen gebeurd en ik was bang om haar te verliezen en toch maar mee te gaan in alles. (Ik neem aan seksueel)
Vind dit van haar kant respectloos en van u veelste meegaand.

Ze zet je voor het blok door alles te vertellen aan je man, wat is dat nou voor een vriendin of wat het ook is.

Ik snap heel goed je gemis van je "soulmate" maar eerlijk komt ze mij niet goed over voor jou. Wees juist blij dat je ervanaf bent en nogmaals ik snap het gemis/contact, mensen komen en gaan.
Wees blij dat je man het accepteert dat het is gebeurd en bij je blijft.

Waarom ik dit zo goed herken, is omdat ik laatst ruzie heb gekregen met wat ik dus dacht dat mn beste vriendin was. Ze heeft me daarna goed genaaid door mijn hele persoonlijke details op straat te gooien met grote gevolgen van doen bij mijn huwelijk en die van n ander. Ik mis haar ook, maar naar zo een actie mag ze van mij de tering krijgen, want dat is geen vriendschap.
Heb nog steeds buikpijn van de gehele situatie.


Anoniem
11-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>