Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Zoon met mijn vriendin

Sinds 2 jaar heb ik een andere vriendin, zij is 36 en ik ben 40, ik heb een zoon 16 met een andere vrouw en die slaapt hier om het weekend.

Ik heb laatst het volgende meegemaakt :
Ik en mijn vriendin lagen in bed ik sliep nog niet helemaal. Ik merkte dat mijn zoon heel zachtjes de kamer binnen kwam en ik deed net of ik het niet merkte. Na een flinke sluiptocht was hij aangekomen aan de kant van mijn vriendin en ik merkte dat hij stiekem met zijn hand onder de dekens ging en al snel aan de vagina van mijn vriendin zat, ik deed net alsof ik sliep maar merkte dat mijn vriendin door had wat er aan de hand was en merkte ook dat ze in een betere positie ging liggen ervoor. Dit ging door totdat ik merkte dat ze tot een hoogtepunt kwam en zij zelfs met haar hand naar zijn onderbroek ging..

Ik heb net gedaan alsof ik dit niet door had ik weet ook niet of dit vaker gebeurd of gebeurd is maar wat moet ik hier mee???

Wim
02-05-2024
laatste reactie: 04-05-2024

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zeg tegen je vriendin dat ze de volgende keer naar de slaapkamer van je zoon moet gaan en dat ze dan heerlijk intiem kan zijn met je zoon.

Jan
03-05-2024
Reageer:
Ik was bijna 17 toen mijn stiefmoeder voor het eerst bij mij in bed kroop soms gebeurde het wel 2 x per week. Ze heeft me alles geleerd en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Erik
04-05-2024
Reageer:
Fictie

Wim
04-05-2024
Reageer:
Ik zou beide gewoon confronteren! Dit is niet normaal..

Anne
04-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>