Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Het begint me steeds meer te plagen

48 jaar oud, getrouwd, moeder van 2 fantastisch (mooie) dochters, mooi huis en toch eenzaam. Het begint me steeds meer te plagen. Ik heb in mijn hele leven veel leuke vrouwen gekend maar helaas bleven en blijven echte vriendschappen uit. Herkent iemand zich in mijn verhaal dan hoop ik dat je reageert.

Morena
14-01-2023
laatste reactie: 30-01-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Moeilijk zeg. Gelukkig dat je het op je werk fijn hebt.

Sterkte ermee❤️

Anoniem
23-01-2023
Reageer:
Hallo, ik ben ook getrouwd en voel mij eenzaam. Vooral emotioneel eenzaam. Van de ene kant ben ik wantrouwig naar mensen en van de andere kant heb ik echt behoefte aan diepgaande gesprekken Ik probeer contacten op te bouwen en vraag mij oprecht af wat ik fout doe, omdat ik er niet in slaag om diepe vriendschappen op te bouwen. Ik heb wel moeite om mensen te vertrouwen. Mijn kinderen zijn jongvolwassen en ik zie tegen de dag op, dat ze het huis uit gaan. Wat hebben mijn man en ik elkaar nog te vertellen? Hij vindt eigenlijk dat ik alles heb om gelukkig te zijn (en eigenlijk is dat ook, maar ik ben niet meer gelukkig en mijn leven voelt leeg aan...) Misschien zit ik gewoon in mijn midlifecrisis?

Maar ik denk dat je zeker niet alleen hierin staat. Ik heb al heel veel opzoekwerk rond vriendschappen gedaan en eigenlijk bestaat er heel weinig rond bv weinig boeken, weinig onderzoek.

groetjes, D

D.
30-01-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>