Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gevoelens voor een ander

Beste lezers,
Ik en mijn partner zijn 6 jaar samen en zijn t er allebei over eens dat er met onze relatie niets mis is. We houden van elkaar, kunnen erg van en met elkaar genieten. Sinds 2 maanden is er een andere vrouw in ons leven gekomen waarbij ik zag dat mijn partner een klik mee had. Omdat ik in t verleden erg ben bedrogen werd ik onzeker, kreeg emoties en angsten niet onder controle, werd wantrouwend. Voelde me letterlijk ziek ervan en heb hulp ingeschakeld waar ik binnenkort naar toe mag. Mijn rugzak was open gegaan met ook voor mijn partner heel vervelende en moeilijke situaties. Steeds was hij erg lief maar ook reëel. Niemand kan garanderen dat we eeuwig samen blijven en hij bevestigde dat hij de vrouw in kwestie idd leuk vond. Ik zag al wel dat hij worstelde en moe was maar gisteren kwam de aap uit de mouw....hij heeft gevoelens voor haar en snapt er niets van. Hij is erg in de war, wil t begrijpen, wil t uitzoeken maar kan me dat niet aan doen zegt hij. Hij wil me ook niet kwijt. Eigenlijk weten we niet wat we moeten doen nu.....
Hoe komen we er achter,zonder het met haar te bespreken en uit te zoeken, wat deze gevoelens waard zijn en of ze van voorbij gaande aard zijn? Ik wil zijn gevoelens respecteren maar na mijn verleden moet ik ook bij mezelf blijven.....heeft iemand zoiets meegemaakt?

V
12-04-2024
laatste reactie: 19-05-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wees trouw aan jezelf. Hem de tijd geven om het uit te zoeken met zijn gevoelens betekent jezelf compleet wegcijferen. Dit is helaas het begin van het einde. Als zij het niet wordt, dan wel een ander. Hij is blijkbaar in staat verliefd te worden op een ander. Wegwezen dus. Succes en sterkte.

.
12-05-2024
Reageer:
Het gras is altijd groener bij de buren. Hij zal het niet moeten uitzoeken. Hij moet gewoon eerlijk zijn. Of hij gaat het uitzoeken en vertrekt meteen. Of hij blijft je trouw en vergeet die vrouw. Gewoon nu een keuze geven. Want hoe hij doet is gewoon aan een lijntje houden als hij het wil uitzoeken! Denkt nu waarschijnlijk met zijn lul. En niet met zijn hoofd.

J
19-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>