Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Naaktfoto's van zijn ex

Mijn vriend is 10 jaar ouder dan mij en komt uit een relatie van 3 jaar. Wij zijn nu 1 jaar samen. Toen we net een relatie kregen zei hij dat ik alle fotos etc. Moest verwijderen waar oude partners op zouden kunnen staan. Ik deed dit met de veronderstelling dat hij ook alles had verwijderd.
Ondanks dat hij vertrouwen erg belangrijk vind, kon ik het niet laten om te kijken naar de twitternaam van mijn vriend op zijn telefoon toen die die open op tafel had laten liggen. (Hij kijkt porno op twitter). Ik kijk nu regelmatig zelf op twitter om te zien of hij iets heeft gekeken aangezien hij alles repost. Ik merk dat ik dit steeds vaker en obsessiever aan het doen ben. Soms wel 20 keer per dag. Dit ook omdat hij regelmatig iets herplaatst.
Nu ben ik op een avond toen hij sliep en zijn telefoon nog open stond verder in zijn telefoon gedoken. Ik zag dat hij zijn ex nog appte toen we net een relatie hadden en zei dat hij haar miste. En nu het alles ergste. Zijn hele galerij staat vol met foto's en filmpjes van zijn ex. Ook ontzettend veel naakt of als zij samen bezig waren. Ik werd er gewoon misselijk van.
Nu ziet zijn ex er heel anders uit dan mij. En zie ik steeds vaker op zijn twitter filmpjes voorbij komen van meiden die er uit zien als zijn ex en dat maakt me mega onzeker.
Ik weet nu niet zo goed wat ik moet doen. Ik ben bang dat als ik er iets van zegt, hij boos word dat ik in zijn telefoon heb gekeken.
Help!

Anoniem
09-04-2024
laatste reactie: 22-04-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik leef met je mee aangezien ik iets vergelijkbaars mee heb gemaakt met mijn ex....In ieder geval de behoefte om te controleren....
In mijn geval omdat ik vermoedde dat hij er meer vrouwen op na hield (wat ook zo bleek te zijn). Wat een stress/hartkloppingen leverde dat op, het was niet te doen!!
En idd nogal vreemd om tegen jou te zeggen je moet foto's verwijderen en hijzelf heeft een map vol met expliciete inhoud van zijn ex??). Dat zegt iets over hem... en je kan je afvragen of je je kostbare jaren wil vergooien voor zo'n man. Het vertrouwen lijkt ver te zoeken is dat komt ook niet zo makkelijk terug is mijn ervaring. Denk je bijv. dat je in staat bent om dit los te laten in de komende maanden?...
Ik hoop dan maar dat er in ieder geval geen recente foto's tussen staan want dan zou ik per direct op zoek naar naar een leuker exemplaar en doe dat vooral nu je nog jong bent!!
Ik kan alleen maar adviseren doe vooral wat uiteindelijk goed voor jou is (en denk aan korte en lange termijn!) wanneer je je uiteindelijk nu na een jaar al voornamelijk slecht voelt dan ja, ik persoonlijk zou weggaan... Heb zelf te lang in relaties gemodderd die eigenlijk al over de datum waren door dit soort vertrouwenskwesties...
Veel wijsheid toegewenst!

Memories
22-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>