Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Op dat moment gebeurde het gewoon en ik verstijfde

Ik heb een enorme enorme fout gemaakt. Op vakantie ben ik een soort vreemdgegaan met een man. Ik heb dit nooit gewild en bent ontzettend gelukkig met mijn vriendin. Het was een vriend die op dezelfde hotelkamer sliep. Heb sindsdien alle contacten verbroken met hem. Ik weet niet wat ik moet het vreet enorm aan mij. Op dat moment gebeurde het gewoon en ik verstijfde. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik kan het haar echt niet vertellen dan ben ik haar kwijt. Wat moet ik doen?

Tim
03-01-2023
laatste reactie: 01-03-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Tjee wat lastig. Ik vrees dat je hierin echt je eigen beslissing moet nemen. Maar wees niet te hard voor jezelf. Soms gebeuren dingen in een vlaag van verstandsverbijstering. Zonder dat je het eigenlijk wilde. Je houdt van je vriendin dat is duidelijk. Misschien kun je het jezelf vergeven en achter je laten. Als je echt zeker weet dat het nooit meer zal gebeuren? Anders voor je gemoedsrust toch beter om te vertellen. Maar wees mild naar jezelf. Take care ❤️

Anoniem
18-02-2023
Reageer:
Niet vertellen als je hem niet kwijt wilt en het echt niet meer gaat doen. Deze last moet je zelf dragen en ermee in het reine komen. Je kwetst hem enorm en wat levert het op. Soms is het echt beter om dingen voor jezelf te houden.

Tim
01-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>