Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

voor wie moet ik kiezen

Hey ik ben Filona en ik weet niet meer wat ik moet doen wat vinden jullie?

ik ben een tijdje geleden naar new york verhuist en daar heb ik een hele leuke jongen ontmoet we zijn nu 8 maanden samen en ik vind hem nogsteeds heel leuk.

Alleen een maand geleden kwam ik nog een jongen tegen hij is super lief en heel knap hij wou een keer afspreken en dat gingen we doen alleen bleef het niet alleen bij een beetje praten. het leed uit tot de beste seks die ik ooit had gehad veel beter dan met mijn huidige vriendje. het was wel 2,5 uur lang maar met mijn vriendje nu is het meestal 30 minuten lang omdat hij van 6:30 tot 21:30 werk heeft. ik vertelde tegen hem (mijn huidige vriendje)dat ik wil dat hij wat meer tijd aan mij besteed want ik begin hem steeds ietsje minder leuk te vinden. hij heeft dat gesprek goed opgenomen want dat zelfde weekend had hij een trip naar parijs voor ons tweeën geboekt we hadden veel seks en het was heel gezellig nu vind ik hem weer super leuk.

alleen laatst appte die andere jongen weer of hij weer een keer kon langskomen ik dacht aan de seks die we hadden gehad en wou daar zeker meer van maar ik weet niet of ik ja moet zeggen want ik vind dezejongen heel leuk maar mijn vriendje vind ik ook heel leuk ik weet niet meer wat ik moet doen kunnen jullie helpen?

Filona
07-02-2024
laatste reactie: 07-02-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
komt goed meid volg je hart!!!

Acrabea
07-02-2024
Reageer:
Zolang je maar doet waar je je goed bij voelt!!

Ik wil ook wel ;-)

Denis
07-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>