Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik mis eigenlijk de contacten

Hi/hoi, ik woon deze maand al 30 jaar alleen. Kampte toen ik nog rond de 20-25 was met een alcoholverslaving, terwijl ik een mager ventje was. Ik val ook op mannen en in die tijd was er nog niet zoveel op dat gebied. Nu heb je Grindr en allerlei dingen op internet en wat kroegjes op zo'n 10 km afstand, maar dat trekt me wat minder (ik drink niet meer en ik hou niet van uitgaan tot 3 uur in de nacht, ben wel een nachtbraker, maar ik ben daar veel te verlegen voor en wil niet tussen al die aangeschoten types zitten).

Ook geen werk meer buiten de deur, ik doe nog wel werk, maar dat is achter de pc, Het levert niet zo heel veel op, maar ik kan er van rondkomen en kan de tijden een beetje indelen.

Nu ben ik best wel een gevoelig type en door mijn 'rustige' bestaan, ben ik ook wat dikker geworden (ondanks fitnessapparaten in huis, maar doe dat te weinig). Ik zou gewoon, net als vroeger, weer vrienden willen hebben en als ik wat beter in mijn vel zit, misschien een vriendje, want ben nog steeds single. Heb tussen mijn 33e en 37e wel veel dates gehad, gericht op seks, maar de enigen die verder wilden afspreken waren altijd ouder, terwijl ik juist op wat jonger val.

Nu in de 50 en krijg ook wat mannenkwaaltjes en vraag me af of ik nog wel iemand ga vinden die jonger is. Ik wil mijn buik kwijt, maar dat gaat alleen lukken met een koolhydraatarmdieet (heb dat eerder gedaan, 20 jaar terug). Van nature ben ik slank, maar door bepaalde medicatie en een zittend bestaan, ben ik toch wat dikker geworden, iets wat 'onder mannen' niet altijd gewaardeerd wordt. Met vrienden kom ik misschien uit mijn schulp en ben ik wellicht gemotiveerder om dingen te doen. Vind maar eens vrienden op mijn leeftijd, die ook gay zijn. Vaak 'couples', die eigenlijk op meer uit zijn. (niets voor mij) en singles stellen weer te hoge eisen of staren zich blind op mijn mooiste foto op mijn profiel. (veel mensen plaatsen een leuk/mooie foto als hoofdfoto)

De laatste maanden ben ik het bed niet uit te slaan, waardoor ik mijn werk in de avond/nacht moet doen en deels in de middag. Gelukkig ben ik er vrij goed in en kan het ook snel, maar het is geen simpel werk, echt computerwerk. Jammer dat je hier geen contactgegevens kunt achterlaten, want op Grindr zitten toch vooral jongens/mannen die seks zoeken en degene die serieuzer zijn, vinden mij te oud, of ik vind hen te oud, etc.. (ingewikkeld allemaal). Denk er wel over om iets buiten de deur te gaan doen, maar wat? Mijn werk is speciaal omdat ik afgekeurd ben, ik kan niet meer in een team werken. Ik wil die 'luxe' niet kwijt, maar thuis zijn is echt niet alles, vaak krijg ik zo'n verwijt van 'jij hoeft de deur niet uit', maar het is onzin, ik mis eigenlijk de contacten, echter niet van collega's. Misschien heeft iemand een tip? Groet, Robin

Robin
17-01-2023

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>