Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

''Ik wil meer dan dit''

Ik ben Acrabea, 35 jaar en ik wil mijn verhaal delen.

Ik ben al 16 jaar getrouwd met mijn man. Ik ben gewend om elke dag seks te hebben met hem, maar sindsdien doet mijn man heel raar. Hij wil dat we allebei meer thuis gaan werken zodat we meer samen kunnen zijn en meer seks kunnen hebben. Ik ben daar een beetje tegen we hebben al heel vaak seks ong. 5-6 x per week. Ik wil eigenlijk niet zoveel seks maar als ik nee zeg dwingt. Hij duwt me zo achterover in de lakens kleed me uit en steekt zijn penis zo in mijn vagina. Ik vind dit geen fijn gevoel zo. Ik houd wel van seks maar niet op die manier.

Een keer gingen we samen naar amsterdam met de trein. Ineens stond hij op en zei "hey schat ik moet even naar de wc kom je mee om de deur dicht te houden" Ik liep mee hij deed de deur open en trok me zo naar binnen en deed de deur op slot. Ik voelde me helemaal niet fijn in zo'n klein hokje met hem. Ineens begon hij me te zoenen steeds en steeds heftiger het leed uiteindelijk uit tot seks (ookal wou ik dit eigenlijk niet op dat moment en al zeker iet op die plek).

Een paar weken geleden was ik laat s'avonds nog op het kantoor om de ongemakkelijke seks te vermijden. Ik was in mijn eentje want het was al 11 uur s'avonds. Zelfs op het kantoor kon ik niet aan hem ontsnappen. Hij kwam met de lift naar boven en toen hebben we voor 2,5 uur bureau seks gehad. Ik zei dat het tijd was om maar naar huis te gaan, maar zoals gewoonlijk had ik beter mijn mening voor me kunnen houden. Mijn man word erg snel boos. Dus deze boodschap van mij kwam niet goed aan. Hij begon boos te worden en probeerde me te slaan, maar hij raakte mij niet maar mijn laptop achter mij. Die moest ik toen ook nog betalen.en we verdienden allebei al weinig omdat we allebei thuis werkten

Zijn er mensen die mij tips kunnen geven, ik ben inmiddels al radeloos.

Bedankt alvast!!

xx

Acrabea
02-02-2024
laatste reactie: 07-02-2024

3
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dumpen! Is min of meer verkrachting.

nicerdicer
05-02-2024
Reageer:
Kappen met die Man..dit is pure verkrachting..
Denk aan jezelf meid

Hil
06-02-2024
Reageer:
dankjewel liefertjes door jullie heb ik moed om deze relatie te eindigen

Acrabea
07-02-2024
Reageer:
Meid verlaat hem....

Crazylady
07-02-2024
Reageer:
Kijk deel 2 (verhaal 508)

Acrabea
07-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>