Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik ga vreemd

Hallo, ik ben al 7 jaar getrouwd en heb 2 kinderen van 5 jaar oud, de eerste jaren was ik heel erg verliefd op mijn vrouw, sinds 2 jaar heb ik bijna geen gevoelens meer voor haar, vaak onnodig ruzie thuis, sex is niet goed, lichamelijk is ze ook niet meer aantrekkelijk, ik zie haar nu meer als alleen moeder van mijn kinderen.

Ik heb vorig jaar een dame leren kennen op werk, ze was heel aardig en gezellig tegen mij, het leek alsof ik weer verliefd werd, ze had zelf een kind van 10 jaar en was gescheiden.

Ze wist dat ik getrouwd was en kinderen had, ik had er veel moeite mee maar op een dag had ik toch de moed om haar te vertellen dat ik haar heel leuk vond, ze vond mij ook erg leuk maar wou geen relatie omdat ze aan mijn kinderen dacht, als ik zou scheiden zou dat ook de kinderen raken etc. etc

Maar ik had nog niet opgegeven. Op een dag vroeg ik of ik haar naar huis kon brengen na werk, het was ook regenachtig, ze vond het prima, ik had de auto iets verderop geparkeerd en niet voor haar deur, op het moment dat ze wou uitstappen heb ik haar naar me toe getrokken en begon haar te zoenen, ik wist dat ze behoefte had aan sex omdat ze geen vriendje had. na een lekkere tongpartij vroeg ze of ik sex wou, nou.. dat had ik nog niet zo snel verwacht xd omdat haar dochter thuis was konden we niet bij haar thuis, dus gingen we met de auto naar een afgelegen plek, eenmaal op de achterbank, was het de beste sex wat ik ooit had gehad, ze is een kleine dame met een slanke lichaam, haar geslachtsdeel was ook heel strak, omdat ze een slanke figuur had was het ook makkelijk om allerlei standjes te proberen, ze had ook helemaal geen probleem met pijpen, (wat mijn vrouw niet wil).

Ik heb nu al een jaar relatie met haar en we hebben 3-4 keer sex per week, vaak in de auto, soms bij haar thuis als er niemand is en soms pakken we een hotel.

Het enige probleem is dat als ik ooit gepakt wordt, zal ik mijn kinderen minder zien, en weet ook niet hoe mijn omgeving zal reageren, hebben jullie advies voor mij?

S.A.
01-02-2024
laatste reactie: 06-02-2024

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zoals altijd, de makkelijkste weg volgen, i.p.v. aan jezelf en je relatie te werken. Het ligt ook nooit aan de man!!! Zeker nooit bij stilgestaan, voordat er kinderen waren, dat vrouwen kunnen veranderen qua lichaam na kinderen krijgen? Hormonen maken het de vrouw er ook niet makkelijker op, maar ach...mannen hebben het zó zwaar! Stel je voor dat je moet werken, voor de vrouw die je ooit gekozen hebt. Dat je meehelpt met de kinderen en het huishouden.
Blijf maar lekker in je fantasie leven met dat kleine strakke k*tje. Want je hebt nog niet eens de ballen, om het je vrouw te vertellen, die je daarmee pijn doet, laat staan je kinderen, waar je dus ook niks om geeft. Geen greintje respect, alleen maar je l*l achterna lopen, omdat jij het gezinsleven niet kan handelen.

Mannen volk
02-02-2024
Reageer:
Enige probleem dat ?

Je bent een dikke looser, en hoort ergens onder de grond te liggen.

Vieze leugenaar, je zou je vrouw de keuze moeten geven om weg bij je te gaan.

Ik als broer van een zusje had je de kop van je romp afgetrokken, als dat mijn zusje was die je loopt te bedonderen

nicerdicer
05-02-2024
Reageer:
@ mannen volk,

Hij geeft aan geen liefde meer voor zijn vrouw te voelen, ze leven net als broer en zus! Vreemdgaan is niet okay maar je gaat ook niet zitten trekken aan een dooie paard/ relatie. Als ik jou zo hoor dan vermoed ik dat jij ook ingeruild bent voor een ander, heeft niks met je ex of d ex-vrouw te maken, misschien ben jij het probleem. Trouwens, als hij niet van je houdt, waar ga je er dan automatisch vanuit dat hij niet om z’n kinderen geeft! Je bent gekrenkt, jaloers en kan het gewoon niet verwerken! Je bent gewoon niet gelukkig met jezelf!

Anoniem
05-02-2024
Reageer:
Bah...ga je altijd zo met vrouwen om...brrr
Laf dat je je vrouw het niet eerlijk verteld

Bah..je bent gewoon een lafaard en een viespeuk

Hil...
06-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>