Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Only the lonely

50 jaar, vaste baan, koopappartement, leuke auto, redelijk uiterlijk, maar heel mijn leven alleen. In mijn jeugd gepest op school, opleidingen gedaan om vader te pleasen, decennia een rol gespeeld in het leven. Na burnouts, boreouts en deressies sinds 5 jaar eindelijk een carrièreswitch gemaakt. Eindelijk een baan met wat plezier. Maar door het constant in de overlevingsmodus staan nooit een relatie gehad. Kamp nog steeds met minderwaardigheidscomplex. Vrienden van vroeger zijn allang uit mijn leven. Later nieuwe mensen ontmoet die stuk voor stuk narcisten bleken. Contact verbroken. Nu lijken alle dagen op elkaar. Moe van het alleen op vakantie gaan. Liegen tegen collega's over feestdagen die ik eigenlijk altijd alleen doorbreng. Alle datingsites van Nederland al 100x afgestompt, zonder succes. Moet ik zo nog 30 jaar verder, zonder doel, zonder liefde of vriendschap?

Pieter
23-01-2024
laatste reactie: 30-01-2024

4
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel herkenbaar dit. Ook ik ben alleen, ik ben een leuke,lieve vrouw maar heb geen familie en vrienden meer na het verbreken van de relatie met een narcist. Nieuwe contacten opbouwen is razend moeilijk omdat mensen dat niet begrijpen en niet meer de moeite nemen je echt te leren kennen als je geen luidruchtig, extravert fuifnummer bent, zeker op datingsites, dat is hopeloos,daar vind je weinig mensen met wat diepgang die ECHT contact zoeken, wat voor mij belangrijk is.

M
23-01-2024
Reageer:
Bedankt voor je reactie M.

Pieter
23-01-2024
Reageer:
Hey Pieter en M , ik begrijp jullie allebeide. Heb ook een relatie met een narcissist gehad ....en nog niet zo lang alleen nu. Het is echt moeilijk om met mensen in contact te komen die diepgang hebben. De meeste contacten zijn erg oppervlakkig....vooral als je niet echt een fuifnummer bent. Ben na het lezen van jullie berichtjes wel blij dat ik niet de enige ben die meer diepgang in vrienden zoek.
Groeten , ook alleen

Ook alleen
24-01-2024
Reageer:
Hey Pieter, zin om is een wandeling te maken, dan kunnen we is goed tegen de bomen roepen. 😀
Omgeving Zeeland ?

Groetjes

OZZIE
30-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>