Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik ben zijn minnares en ik kan er niet mee stoppen.

Ik ben Sarah een vrouw van 35 jaar met 2 kinderen. Sinds de zomer ben ik gescheiden. Sinds enkele weken heb ik terug contact met een oude school liefde, eerst via messenger en nu enkel via snapchat zodat het niet uitkomt. Hij heeft een relatie van 7 jaar en ze hebben samen 1 zoontje. Van onschuldige berichtjes ging het over naar dagelijkse sexting. Je eerste echte liefde vergeet je nooit, ik ben hem ook nooit vergeten. Nu spreken we wekelijks af, we hebben de beste seks en orgasmes. Het is een echte verslaving voor me geworden. Ik het begin was het leuk, hij was mijn maatje, mijn friend with benefits. Maar hoe langer het duurt hoe moeilijker ik het heb want wij gaan nooit meer een relatie hebben. Ik was ooit verliefd op de persoon die hij toen was en niet op de persoon die hij nu is. Hij is een bedrieger en zet zijn relatie met kind op het spel om mij te bevredigen. Helaas kan ik er precies niet mee stoppen. Ik laat het niet om zelf met andere mannen te daten, maar de connectie die wij nu hebben heb ik nog nooit ervaren. Hij is mijn verslaving. Hij vervult mijn huidhonger. De aandacht die ik elke dag krijg, de glimlach als ik zie dat hij me een bericht stuurt, de passie en volle overgave. Ik zit helemaal vast en begin meer en meer te twijfelen om wel door te gaan.

Ik ben zijn minnares en ik kan er niet mee stoppen.
05-01-2024
laatste reactie: 07-02-2024

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Geniet erboven zolang het duurt, jij hebt geen verantwoordelijkheid over zijn gezin doet ie helemaal zelf, maar zou er geen relatie mee aangaan als ie met zijnkoffertje voorde deur staat. Dan ben jij over een paar jaar het vrouwtje die belazerd word, vos verliest zijn haren maar niet zijn streken.
En wil hij echt meer van je als seks was ie allang bij zijn vrouw weggegaan

Anoniem
30-01-2024
Reageer:
Wellicht overwegen om langzaam afstand te nemen? Hij gaat niet weg bij zijn vrouw. Zelf als ze erachter komt, bestaat de kans dat ze hem vergeeft en hij het spel langer door kan zetten.

Anoniem
31-01-2024
Reageer:
Ben ik de vrouw van deze man????

E.
07-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>