Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ze neemt geen initiatief meer

Mijn vriendin en ik zijn ongeveer 10 jaar samen en hebben een kind samen en een huis. Ze is vanaf ontmoeting eerlijk geweest dat ze geen orale sex geeft. In het begin compenseerde ze dat met passie, initiatief en gewoon geilheid.

Sinds een aantal jaar is dit veranderd. Drastisch!
Ze neemt geen initiatief meer, behalve smorgens af en toe als we nog in bed liggen. Dan mag ik even snel lepeltje liggen. Dit duurt bij mij smorgens nooit lang om een of andere reden.
De laatste tijd als ik iets probeer, of als we een avondje plannen voor ons tweetjes, dan krijgt ze ineens hoofdpijn, zit ze plots niet lekker in haar vel. Tot ik het zat ben, en dan gooi ik alles eruit. Dan belooft ze gouden bergen en hebben we daarna goede sex.
Ik heb op een gegeven moment zelfs gezegd dat ik niet weet wat ik doe als een andere vrouw me wel aandacht geeft. Ik wil dat niet, ik ben altijd iemand geweest die fel tegen vreemdgaan was, al kan ik de laatste tijd steeds beter begrijpen dat mannen (en vrouwen) die thuis tekort komen het ergens anders gaan zoeken.
Het is voor mij enorm vervelend. Ik heb een redelijk hoog libido (wat ik altijd al aangegeven heb) en zij wat minder. Prima. Maar de laatste tijd wordt t alleen maar erger en erger.


Op t moment van schrijven is het weer zover. Hele dag gewacht op de avond, en rond etenstijd begint het al. Ik heb een beetje last van mijn hoofd. Vast niet genoeg gedronken…. Ik geloof t gewoon niet meer. Ik wil op zoch niet bij haar weg, maar ik wil ook niet elke keer deze drama hebben.

Klinkt dit bekend? Ik hoor graag van anderen hoe ze hiermee omgaan.

Michel
31-12-2023
laatste reactie: 15-01-2024

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Het is een klassieker. Er zijn periodes in je relatie dat seks niet hoog op de agenda staat. Wij hebben elke week een vaste sex night. Klinkt geforceerd, maar als we het niet forceren en in de agenda zetten komt er niets van. Bij ons is het dinsdag… geile dinsdag… dan moeten we heel de dag geile lieve berichten naar elkaar sturen. Dat is wel vaker grappig dan geil. En ‘s avonds hebben we seks. Ik heb er niet altijd zin in, maar doordat we het met humor aankleden, zorgt het wel voor verbinding. Als de “passie” weg ebt moet je als man wel blijven jagen achter je vrouw. Elke dag van de week kusje in de hals, over haar arm strelen, knuffel in bed zonder seks… want als je dat alleen maar doet om seks te verwachten haken veel vrouwen af.

Abby
07-01-2024
Reageer:
Goedemiddag.

Juist !
Hier het zelfde hoor. Alleen is mijn vrouw 24 . Zou je denken dat deze leeftijd nog lekker sexueel actief is toch ?

Nee .

Totaal niet ik moet een heel vliegtuig hoog houden om maar een klein beetje een interesse te wekken.

Ik heb sexuele fantasieën maar zij totaal niet .
Ze wilt niks ze vind niks interessant het is om.moe van te worden .

Heb zelfs een keer gedacht goh wat gaat er gebeuren als ik even niks laat horen van mijn verlangens en gewoon seksloos door het leven ga een maandje of 3 .. dan moet ze toch een x denken van oh arme man miss wil ik wel wat leuks ofzo .

Nee .

3 maanden geen wind over mn jonge heer geblazen niet naar gekeken niks .

Wat voor mij het beste werkt is over de bruk trekken .

Ik een potje seks . Jij een massage vanavond.

En tijdens de quicky proberen gewoon je eigen fantasie te vervullen. Bijvoorbeeld een keertje buiten op het strand proberen of . Geen idee in de voorraad kast ofzo . Je vrouw geeft jou je pleziertje . En jij haar een massage of een nieuwe tas ofzo .

Is dit triest ? Fuck it . interesseert me niet . Ik heb mijn dingen nu in ieder geval wat moet ik dan zonder seks door het leven ? Nu al ? No way .


Koekebakker
13-01-2024
Reageer:
Ik snap je heel goed..ik heb zelf een relatie gehad van 20 jaar en ben weggegaan omdat we al heel wat jaartjes geen sex hadden...
Nu heb ik een relatie van ongeveer 2 jaar . We wonen niet samen maar als we elkaar zien zou je denken dat we wel intiem zijn nou nee hoor gebeurt heel vaak niks ..ik heb t al vaak besproken dat ik dit zo niet wil ik heb wel die behoefte en ja dan gebeurt t weer een keer en dan weer een hele tijd niks ...vind t lastig dus begrijp je goed...bespreek het nogmaals met haar dat je dit zo niet wilt en niet kan! Dat jij die behoeftes wel hebt..succes

Chantie
15-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>