Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Delen doen of niet?

Delen doen of niet?

De beste vriend van mijn man heeft hem 2 maanden geleden vertelt dat hij zijn vrouw deelt met een andere man later heeft hij hem ook vertelt hoe dat zich verloopt en ook heel wat details.
2 weken geleden kwam mijn man met het verhaal bij mij en vertelde dat hij me ook wil delen.
Ik ben 51 jaar en al 27 jaar getrouwd en de spanning was al een tijdje weg, was al een keer vreemd gegaan toen ik 39 was en de seks was toen heerlijk en toen wel mijn man vertelt en hij heeft er nooit een drama van gemaakt. Toen ik hen vroeg of hij met een andere vrouw wilde zei hij absoluut niet en gaf aan dat hij het wel spannend zou vinden om mij te delen. Ik heb aangegeven er over na te denken en nu vraagt hij me iedere dag weet je het al.

Sandra
27-12-2023
laatste reactie: 12-04-2024

2
9
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zou ook heel graag willen dat mijn vrouw dat deed maar durf het haar niet te vertellen

Ruud
27-12-2023
Reageer:
Hi Sandra,
Ik ben 49 jr en heb al 2,5 jr een minnaar met goedkeuring van mijn man en ik geniet enorm als ik bij mijn minnaar ben, er is geen plek in zijn huis waar we het nog niet gedaan hebben. Ben in mijn 2de jeugd beland heerlijk.

Simone
27-12-2023
Reageer:
Ik ben 52 en heb ook een FWB het idee kwam bij mijn man vandaan jammer genoeg komt hij al binnen 5 minuten klaar. Mijn FWB is 40 en single en kan heel lang doorgaan, in het begin hadden we afgesproken dat ik 1x per maand naar hem ging maar dat is ondertussen al 1x per week geworden en heel soms ook 2x. Mijn man geniet er echt van dat hij een stoute vrouw heeft en zegt dat hij me lekkerder vindt dan ooit.

Loes
29-12-2023
Reageer:
Ik deel mijn vrouw al ruim 6 jaar met een man bij ons in de straat en ik vind het geweldig al zij bij hem is en ook als ze bij hem blijft slapen. Zij vindt het ook leuk om 2 mannen te hebben en geniet van beide. Hij is single en vindt het zalig om seks te hebben met mijn vrouw en plant regelmatig een afspraakje in.

Andre
09-03-2024
Reageer:
Ik heb zaterdag mijn eerste seksdate met een andere man

Jolanda
01-04-2024
Reageer:
Ha Jolanda,
Op welke manier ben jij je sexsdate tegen gekomen?

Jacob
07-04-2024
Reageer:
Het is een vriend van mijn man Jacob, het was een geweldige avond dit gaan we zeker vaker doen.

Jolanda
11-04-2024
Reageer:
Ruim 8 jaar geleden vertelde m'n vrouw dat ze er naar verlangde om het eens te doen met een groot geschapen man. Zelf heb ik een kleine penis en ze was een beetje uitgekeken op ons sexleven. Ik was aanvankelijk kwaad en wilde er niks van weten. M'n vrouw heeft doorgezet. Ze gaat sinds die tijd af en toe naar Frenk, hij is wat jonger, vrijgezel en goed gebouwd zullen we maar zeggen. Nu kan ik zeggen dat alles op z'n pootjes terecht is gekomen. Mijn vrouw is happy, want ze heeft sex met een grote. Frenk is blij, want hij mag m'n vrouw af en toe neuken en ik heb een blijere vrouw en ons sexleven is sindsdien eigenlijk alleen verbeterd.

Simon
12-04-2024
Reageer:
Ik deel mijn vrouw ook met een andere man ze is 2 avonden en 1 nacht p/w bij hem. Ons huwelijk is nog nooit zo goed geweest en ik vind het wel spannend dat hij mijn vrouw heerlijk vindt en heerlijk verwent

Joost
12-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>