Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn man houdt van SM

Mijn man houdt van SM. Toen we elkaar 18 jaar geleden leerde kennen was het mij onbekend en vond ik het ook wel een beetje spannend. We deden geen harde SM, gewoon een beetje verkennen. Ik vermoed dat mensen die echt SM doen onze verkenningen niet echt als SM zullen bestempelen. Ik nam het ook allemaal niet zo serieus en dacht dat het na een tijd ook wel over zou gaan. Ik vrij toch liever op een gewone en zachtere manier. Maar mijn man blijkt inmiddels behoorlijk actief te zijn op internet. Hij zweert dat hij nooit met iemand anders sm heeft. Dat hij zijn behoefte zelf bevredigd en ik geloof hem. Maar hij zit wel op site's waar allerlei mensen van over de hele wereld op zitten en waar ze iedere week een opdracht krijgen. Die visualiseert iedereen dan op zijn of haar manier en post dat dan weer. Daar ben ik achter gekomen toen ik een filmpje vond op zijn camera waarin hij liep in een string, net kousen aan had en op hakken liep en een kap over xijn hoofd zodat hij onherkenbaar was. In die outfit ging hij een kopstand doen. Zo'n joga oefening. Ik weet dat hij.met dat soort dingen bezig is als ik niet thuis ben. Ik ga ook steeds meer zoeken naar andere aanwijzingen en vind her en der wel sexuele plaatjes. Redelijk onschuldig nog allemaal. Maar ik weet niet wat er allemaal op zijn computer staat. Ik merk dat ik steeds wantrouwender word en steeds meer ga zoeken. We oraten er wel over. Ik confronteer hem ook met wat ik vind. Dus eigenlijk lukt het ook wel erover te praten. Maar ik vind het gewoon klote dat hij dat heeft en doet. Ik heb inmuddrls ook begrepen dat SM heel diep gaat. Dat hebben mensen al vanaf redelijk jong en het gaat ook niet over. Het is wel zo dat hij niet persé Szm nodig heeft. We kunnen ook nog gewoon vrijen. Ik zou zo graag ment mensen praten die ook in zo'n situatie zitten. Ik vind daar nergens iets over

Anoniem
22-12-2023
laatste reactie: 11-01-2024

4
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi wij doen ook al een tijdje aan sm en mijn man maakt daar een film van en deelt deze met 3 vrienden die ook aan sm doen, hij krijgt ook beeldmateriaal van hun 2 daarvan zijn er pas mee begonnen. Nu heeft hij voorgesteld dat 1 van die 2 bij ons thuis komt en dat mijn man een dan naar zijn moeder gaat zodat die man mij voor zichzelf alleen heeft. We zijn er nog niet helemaal uit, het lijkt me wel leuk om een keer seks te hebben met een andere man maar dan geen sm en ook geen opnames. Dus we zijn er nog niet uit.

Yvonnne
25-12-2023
Reageer:
Hoi,

Ik herken me in jouw verhaal. Mijn partner heeft sinds kort een subje waar hij op los kan gaan. Maar ik heb me niet gerealiseerd dat mijn toestemming om een subje te zoeken het vertrouwen van onze relatie minder zou worden. Ik merk dat ik ook steeds meer aan het controleren ben. Bah, niets aan.

X
11-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>