Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mislukte operatie

Door een mislukte operatie aan mijn hoofd/gezicht (linkerkant) zit ik met constante pijn, angsten en een volledig getraumatiseerd lichaam: pijn in mijn hele linkerkant van top tot teen, onwillekeurige bewegingen, enz. Je ziet uiterlijk niets. Dokters zeggen dat het allemaal ingebeeld is. Psychologen zeggen dat mijn aandoening niet bestaat. Uiteindelijk bij een psychiater terechtgekomen die zegt dat er geen behandeling mogelijk is en depressiva voorschrijft. Pijnstillers wil men me niet geven omdat ik onherroepelijk verslaafd zou worden. Omdat mijn ziektebeeld niet erkend wordt moet ik blijven werken wat me steeds zwaarder valt. Mijn vrouw heeft me verlaten. Fzmilie heb ik niet meer. Vrienden zijn ook langzaam alle verdwenen. De eenzaamheid maakt me mentaal kapot. Ik wil dat het lijden stopt en loop al jaren met zelfmoordplannen. Wat me voorlopig tegenhoudt is dat ik drie jonge kinderen heb. Ik weet wat zelfmoord van een naaste veroorzaakt. Mijn broer heeft het gedaan en mijn vader heeft zich bewust doodgedronken. Ik hoop dat ik zachjes in mijn slaap zou heengaan maar dat zit er niet in... ik wim natuurlijk leven en weet dat het leven mooi kan zijn, alleen niet het mijne. Ik wil dat het lijden stopt. Als je afziet en er is geen "erkende" ziekte, laten mensen je onherroepelojk vallen. Ik heb geen vertrouwen meer in mensen...

Alex
20-12-2023
laatste reactie: 27-12-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel veel sterkte Alex, ik begrijp dat je t vertrouwen in mensen volledig kwijt bent geraakt, elkaar begrijpen is vaak ver gezocht. Als je niet snel genoeg weer ‘ normaal’ doet ben je lastig, drama queen word dan gezegd. Maar als we ons ‘normaal’ gaan proberen te gedragen wordt t voor ons alleen maar erger. Sterkte!

ANouk
23-12-2023
Reageer:
Wat een verdrietig verhaal, Alex...
Misschien makkelijk gezegd misschien maar probeer toch in de kleine dingen het mooie weer te zien.
Mensen laten je inderdaad snel en makkelijk vallen, die ervaring heb ik helaas ook. Je hebt 3 kinderen...de moeite waard om voor te leven!
Ik wens jou alle sterkte en heel veel moois in de toekomst, lieve groet!

C.
27-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>