Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik voel mijn eenzaam, vedrietig, obegrepen...

Hoe begin je soms aan een verhaal over jezelf. ik heb nooit echt met iemand kunnn praten, ik ben twee keer voor lange tijd opgenomen geweest, en telkens weer, moest ik tot de conclusie komen dat dit niet de juiste hulp was voor mij. ik heb heel veel psychiaters en psychologen gehad. Maar het kwam er niet uit. Dit omdat ik dat één gevoel in mij niet snap.
Ik heb zo goed als geen vrienden, ik heb schrik dat mensen zien dat er iest niet klopt in mij... Dus ja een gevoel van eenzamheid heb ik zeker, heel erg zelfs... Mijn famililden denken dat het een soort komedie is. Mijn ouders proberen mij bij te staan en te begrijpen, ook al lukt niet dat zo vlot.
ik voel mijn eenzaam, vedrietig, obegrepen...

ikke
06-12-2023
laatste reactie: 25-12-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
genezen begint bij jezelf iedereen geneest anders dus jij bent de enige die weet hoe je jezelf weer in balans houdt kijk wat niet in balans is een probeer om het met een plan in balans te houden
het is een lange reis de enigste manier hoe het beter wordt is door te beginnen te experimenteren wat jouw helpt in balans te houden

doe wat jij leuk vind en vooral wees niet bang voor iets te doen als je een vorm van ptsd hebt moet je therapie hebben
als je bang bent om te experimenteren ga dingen doen in het moment als je over iets heen moet gaan

Chiron
15-12-2023
Reageer:
Hoi,

Ik heb precies hetzelfde als jij. Je bent niet de enige. Daarnaast heb ik dat ik vind dat de meeste mensen me niet snappen. Ze hebben. Andere interesses. Ik vraag me hele leven af of dit het is en waarom we er zijn als we er toch niet meer zijn. Meeste mensen zie ik lachen om tik Tok video of Instagram en facebook???
Weet niet uit te leggen... Maar je bent in iig niet de enige

Iblees
25-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>