Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Is hij nou geinteresseerd en superverlegen of speelt hij een spelletje met me?

Ik heb 4 maanden terug iemand leren kennen tijdens een avondje uit. Nummers uitgewisseld, maar eigenlijk niet veel meer gehoord. 2 weken later begon hij weer met appen en hebben we het hele weekend leuk contact gehad. Daarna eigenlijk weer niks gehoord. Ben zelf daarna nog een paar keer zelf begonnen met appen, maar begon te merken dat ik het gesprek op gang moest houden en als ik niet begon met appen.hoorde ik niks. Onze gesprekken waren wel gewoon leuk en hebben ook veel gemeen. Maar goed ben zelf ook gestopt met appen omdat mijn ervaring al vaker is geweest, appt hij zelf nooit is hij niet geiinteresseerd. Nou kreeg ik 4 weken terug uit het niets een appje met hoe het nou ging. Gewoon teruggeantwoord en klein gesprek gehad en het eindigde van zijn kant dat hij een keer met mij op date wilde. Ik ging erop in en weet totale stilte. Heb toen dag erna gelijk gevraagd of er iets was, maar dat was er niet zei hij. Daarna weer helemaal niks gehoord. Nu zit hij af en toe op snapchat snaps te sture en vraag mij nu alleen maar af wat wil hij nou? Ik snap er niks meer van. Is hij nou geiinteresseerd en superverlegen of speelt hij een spelletje met me? Iemand ervaringen of antwoorden?

Anoniempje
21-12-2022
laatste reactie: 27-12-2022

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Als je het mij vraagt dan is hij gewoon nogal lui of onhandig of, als hij zo een stoer type is, gebruikt hij je voor af en toe een praatje. Wanttt.. als je iemand echt leuk vindt dan zit iemand in je hoofd. Dan wil je iemand spreken of zien. Net als jij dat met hem hebt toch? Let op; zodra jij hem uit je hoofd zet en niet meer appt dan hangt hij weer in je tel! Ze voelen dat aan. Als ik jou was zou ik het zo bekijken: als je te makkelijk elk moment reageert als hij daar zin in heeft dan is het al niet oké. En ik denk ook al qua types dat je hem al niet kan volgen met dit gedrag en hij is jou niet waard. Je kunt hem nog 1 berichtje sturen bijv met deze vragen: hey, leuk om nog af te spreken of niet? Ik ben nogal druk met studie, werk en vrienden dus hou anders daar graag m’n focus op als er toch vanuit jou nu weinig of geen aandacht voor is, goed?

Kim
23-12-2022
Reageer:
Bedankt voor je reactie kim, ik heb hem toevallig afgelopen weekend weer gesproken en hem gevraagd hoe het nu zit. hij zei dat hij me wel leuk vindt en nog steeds een date wil, maar dat hij ook af en toe onzeker is. Maar goed nu is het weekend om en nu hoor ik weer helemaal niks. Ben er dus nog niet wijzer van geworden. Wil hem ook weer pushen, maar ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben nu.

Anoniempje
27-12-2022

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>