Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Snapchat

Hallo, ik weet niet meer wat ik moet doen.
Ik heb nu bijna 3 jaar een relatie. Mijn vriend kwam er laatst achter dat ik een snapchat account had. Ik gebruik snapchat eigenlijk nooit. Alleen vind ik het af en toe wel grappig om te kijken naar de filters, vooral als ik bij mijn beste vriendin ben die een dochtertje heeft van 4. En als ik het daarvoor downloaden had ik wel eens chatberichten van mensen. Gewoon normale gesprekken van het hoe is het met je? Ik gaf gewoon antwoord en zei wel tegen een jongen dat ik een vriend heb. Ik had het nooit aan mijn vriend verteld, omdat het gewoon een normaal gesprek is en het eigenlijk logisch is dat Iedereen van mijn leeftijd heeft wel een snapchat account nog.
Alleen hij denkt dat ik al te ver ben gegaan door een gesprek te voeren met een andere jongen. En nogmaals een doodnormaal gesprek. Het gaat bij hem zelfs zo ver dat hij mij beschuldigd van vreemdgaan. Ik heb met hem erover gesproken over hoe ik dingen zie en dat het ook te maken heeft wat de intenties zijn. Mijn intenties was nooit ik ga nu echt met andere mannen praten. Ik ben ook zelf nooit een gesprek begonnen. Het was gewoon een antwoord of alles goed ging met me en een dankjewel als iemand mij feliciteerde of fijne dagen toewenstte. Maar mijn vriend gelooft dit allemaal niet. Ik raak er ook helemaal uitgeput van. Krijg steeds maar te horen dat ik een leugenaar ben en ben vreemdgegaan. Ik heb wel sorry gezegd voor het niet vertellen, maar dat het niet zo is bedoeld allemaal. En ik snap dat hij ermee zit. Maar het lijkt net alsof hij al een antwoord heeft in zijn hoofd en als dat antwoord niet klopt dan ben ik de leugenaar. Wat moet ik doen?

Moon and sun
11-12-2023
laatste reactie: 09-02-2024

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Een oud Pandanees spreekwoord luidt
Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten

gerda
19-12-2023
Reageer:
Eigenlijk is het heel simpel.
Zeg tegen hem dat vertrouwen en eerlijkheid de basis is van je relatie en dat je zonder die basis geen relatie wil.
Tevens moet je hem DUIDELIJK maken dat je niet gediend bent om voordurend uitgemaakt te worden voor LEUGENAAR.

Als u hem geen halt toeroept gaat het alleen maar erger worden.
Sterkte

Me
19-12-2023
Reageer:
heb dit ook als man ervaren dat het blijkbaar geen probleem is als het dan zo onschuldig is je partner het niet hoeft te weten...dus idd is het simpel...hij kan u maar vertrouwen als hij weet u hem zulke dingen dan ook vertelt uit uzelf, en hij er zelf niet moet achterkomen....dus 'Me'....idd is het simpel...het is niet eerlijk tegenover hem, en ZWIJGEN IS LIEGEN.....en dan mag dat DUIDELIJK gezegd worden....als voor u kan, kunt er maar tegen kunnen het respectloos is ook dan.

succes

jn
09-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>