Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Het lijkt wel alsof er iets mis met mij is

Ik ben een jongvolwassen vrouw van 22 en voel mij erg eenzaam. Ik heb al zo'n 6 jaar geen vriendinnen en voel mij daardoor erg eenzaam. Het lijkt wel alsof er iets mis met mij is. Contacten maken lukt niet, hoe graag ik dat ook zou willen. Ik heb alles al geprobeerd. Online, offline. Heeft iemand nog ideeën, want ik word er gek van

22 en eenzaam
24-03-2023
laatste reactie: 30-04-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat naar voor je! Ik weet niet of ik een tip heb maar gevoelsmatig zou ik zeggen probeer dingen te doen die je zelf echt leuk vindt, zonder teveel de focus erop te leggen om vrienden te maken. Mensen ruiken het namelijk (bij wijze van) als je ‘op zoek’ bent en dan stoot je het juist af. Probeer dingen te vinden die je in je eentje leuk vindt om te doen maar waar je toch mensen ontmoet (club, sport) en dan gewoon zelf genieten. Zonder die focus. Dan heb je meer kans dat mensen naar je toekomen.
Succes!

Anoniem
31-03-2023
Reageer:
Ik herken dit ik ben zelf 24 en heb ook moeite om mensen te ontmoeten, ik heb ook ergens gelezen dat vrienden maken net zo moeilijk is als date, maar idd mensen met de zelfde hobby’s of levens situaties heb je een betere klik mee om vrienden mee te worden.

Stephanie
30-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>