Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn grote liefde is er niet meer.

Mijn lieve vrouw moeder en net 8 weken oma van ons eerste kleinkind .In 5 weken na Diagnose is ze in november 2023 gestorven op 59 jarige leeftijd.Het is niet te bevatten dat ze er niet meer is. Verstandelijk weet ik het wel, maar gevoelsmatig kan ik het nog steeds niet geloven! Iemand hebben die onvoorwaardelijk van je houd is kostbaarste wat je kunt hebben in het leven. Ik mis haar rust haar warmte haar liefde haar stem haar geur. Zij is het beste wat mij in mijn leven overkomen is.Ik mis haar verschrikkelijk ,en denk heel veel aan haar.Wil alles wel inruilen huis bezittingen enzovoort als ze dan morgen weer terug was,maar zo werkt het natuurlijk niet. Heb heel veel lieve mensen om me heen ,de kinderen familie en vrienden . Maar die kunnen je verdriet en het grmis en eenzaamheids gevoel natuurlijk nirt weg nemen

Peter
20-04-2024
laatste reactie: 21-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik heb mijn man december vorig jaar verloren aan kanker. Mis hem verschrikkelijk. Wat je zegt, ik zou alles willen inleveren om hem gezond weer bij me te hebben. Ik vraag me af of ik ooit weer gelukkig zal zijn. We hadden het zo goed samen. Ik wens je heel veel sterkte.

Janny
21-04-2024
Reageer:
Ik wens jou ook heel veel sterkte Janny!!Ik hoop dat je lieve mensen om je heen hebt .En laat het verdriet toe stop het niet weg!! Doe het op jou manier die goed voelt voor je.En dat je dan stapje voor stapje het leven weer kunt oppakken .En heel vaak nog met fijn gevoel aan je geliefde kunt denken.Maar geef het de tijd het gemis en verdriet te verwerken.Daar staat geen tijd voor.Liefs en groetjes Peter.

Peter
21-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>