Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ontslag

Hallo allen,
Ik heb een functie waarbij ik onder HRM val, maar mijn informatie van de werkvloer moet halen. Dat gaat goed, ik haal door goede en bijzondere gesprekken, goede informatie op. Hiermee kan ik het bedrijf inzichten geven. Afgelopen maanden heb ik een aantal gesprekken gevoerd met dezelfde HRM medewerkers en iedere keer gaat het over mijn functioneren. Ook afgelopen week weer….hier heb ik aangegeven dat ik het niet steeds over mijn functioneren wil hebben, maar over onderwerpen die medewerkers betreffen. Weer werd dat aan kant geschoven en ging het over mij. Ik heb aangegeven dat ik mijn werk goed uitvoer, wel weet dat er nog dingen te behalen zijn, maar dat ik HRM en een cursus/opleiding nodig heb. Bij alles wat ik zeg wordt het de kop ingedrukt en voel ik mij compleet leeg naderhand. Het lijkt iedere keer wel of je op het strafbankje terecht komt. Daarom heb ik een aantal dagen later mijn ontslag ingediend. Ik heb er geen zin meer in om mij steeds te laten kleineren en dat waar het om draait links te laten liggen. Herkend iemand zich in zo’n soort situatie.

Marieke
31-03-2024
laatste reactie: 15-05-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik denk dat je de goede keuze hebt gemaakt, ook al zou dit absoluut niet nodig moeten zijn. Het klinkt wel als dat ze jou om een of andere rare reden weg willen hebben. Ik heb een vergelijkbare situatie meegemaakt (functie werd sowieso opgeheven, maar men probeerde mij te ontmoedigen om intern naar een andere functie te gaan, maar er kon nooit verteld worden waarom dat was). Dat kost zóveel energie. Het is mij uiteindelijk wel gelukt, maar ik vraag me achteraf af of het de moeite waard was, ik heb er nu nog last van (een van de oorzaken van mijn burnout nu).

Erik
17-04-2024
Reageer:
Het is raar, je beschrijft eigenlijk héél mijn werk verleden, kreeg óveral altijd t zelfde te horen: je vergeet snel dingen, je leert trager, je werktempo is te langaam blablabla het is nóóit goed genoeg daarom heb ik ervoor gekozen om mijn baan bij de horeca ( waar ik 1 dag zwart werk, 3 dagen bij de thuiszorg) opzeg en nóóit meer bij de horeca wil werken want aangezien ik bijna alleen maar horeca ervaring heb weet ik dat dat een werkplek is met veelste veel prikkels, en toch kwam ik daar steeds naar terug somehow. Het is het niet waard als je mentale gezondheid eronder leid

Sheva
15-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>