Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Iedere avond zie ik op tegen alleen op de bank zitten vervelen

Ik voel me als 40 jarige alleenstaande op dit moment erg eenzaam. Mijn moeder is een paar weken op vakantie en nu ook mijn zus. Dit zijn de twee steunpilaren in mijn leven. De korte dagen maken het niet makkelijker. Iedere avond zie ik op tegen alleen op de bank zitten vervelen. Ik wordt er angstig door en snachts slaap ik slecht. Ik pieker veel en dat zorgt voor stress wat weer op mijn ademhaling slaat. Ik zou willen dat ik kan genieten van het alleen zijn en de rust, maar het lukt me niet. Ik maak me zorgen om de komende dagen en nachten.

Anoniem
04-12-2023
laatste reactie: 20-12-2023

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hallo,
Hier hetzelfde aan de hand. Ben je man of vrouw en waar kom je vandaan?
Ik ben 52 jarige man uit de buurt van Tiel
Ik hoor wel
Gr

Adrie
05-12-2023
Reageer:
Hetzelfde hier ik ook gewoon rust hebben, en helaas lukt mij dit ook niet ik begrijp wat h
Je bedoeld ik kan mezelf nuet eens motiveten om wat te faan doen ik mis ook de warmtevab de zon ik mis mezelf in hoe ik vroeger waszo onbezorgd en vrolijk en de zon scheen het hele jaar door nu is het donker koud en afstandelijk, en kan ik geen connectie vinden met andere waarschijnlijk omdat ik geen connectie meer heb met mijzelf geen vertrouwen en geen puf meer

Anoniem
10-12-2023
Reageer:
Oh zo herkenbaar! Ik ben een 47-jarige vrouw en sinds 2,5 jaar gescheiden. Ik heb genoeg vrienden en familie en om en om een van mijn zonen, die echt hun eigen leven hebben. Ik kan me echt eenzaam voelen en vind de avonden erg lastig. Ik zie er ook erg tegen op. Vraag me soms echt af hoe andere alleenstaanden dit doen. Ik heb ook 2x in de zomervakantie gehad dat zowat iedereen op vakantie was. Dit was echt afschuwelijk! En geeft inderdaad angst en somberheid. Ik hoop dat dit gevoel ooit weggaat.

Anoniem
20-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>