Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gemma Tempelman | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal-Therapeut-Zwolle
Venestraat 27
8011 GK Zwolle

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Zwolle


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Wil je snel een afspraak, kijk dan bij een van mijn collega's op deze website.
---


Het kan zomaar gebeuren dat je vastloopt. Vastloopt met jezelf of met je omgeving. Of het nu obstakels zijn uit het (verre) verleden of dat ze meer recent zijn.

 

Of dit vastlopen nu groot of klein voelt. Het effect is dat je er nu last van hebt en het zorgt ervoor dat je, je op dit moment uit balans voelt.

 

Volgens mij is het heel gezond om juist op dit soort momenten hulp te vragen.

 

Ik wil graag samen met je zoeken naar waar je vastgelopen bent. Om hier vanuit te zoeken naar waar je weer in beweging kunt komen

 

 

Leven in vrijheid

Iedereen krijgt in het leven te maken met moeilijke perioden, onzekerheden of dilemma’s. Soms lukt het (nog) niet om daar helemaal op eigen kracht uit te komen. Persoonlijke begeleiding in de vorm van Psychosociale Therapie kan je daarbij helpen en de steun geven die je nodig hebt. 

 

Ik geloof dat we geroepen zijn om te leven, te leven in vrijheid. Als je deze vrijheid kwijt raakt doordat je vast bent gelopen, kun je de hoop op herstel en op vrijheid verliezen.

 

Samen met jou wil ik zoeken naar de hoopvolle tekenen in jouw leven. Zodat jij midden in de winter weer hoop krijgt op de lente. Die tekenen die je het vertrouwen geven dat je op de goede weg van herstel bent. Zodat je weer hoop en moed krijgt.

 

 

Wie ben ik

Ik ben Gemma Tempelman. Wat ik belangrijk vind in mijn werk, is werken met de waarden geduld, liefde, waarheid, moed en betrokkenheid. In de eerste plaats richting mezelf om zo ook op deze manier en met deze waarden met mijn klanten te kunnen werken. 

Ik vind deze waarden voor mezelf terug in relatie met God en ik werk dan ook vanuit mijn christelijke overtuiging

 

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe situaties uit je verleden, je systeem (familie, roots, religie, omgeving) waar je uit voortkomt een grote invloed om je kunnen hebben. Waardoor het mogelijk is dat je vast komt te zitten. Door deze grote invloed is het soms nodig dat iemand met je meekijkt, voelt en denkt. Zodat je, stap voor stap, weer in beweging kunt komen. 

 

Ik hou van de zoektochten in het leven. Juist om door het verdriet, de angst en weerstand momenten van hoop, bevrijding en nieuw leven te beleven. Prachtige, ontroerende momenten.

 

 

Manier van werken

Mijn manier van werken in hoofdzakelijk ervaringsgericht en lijfgericht.

 

Ik heb een integratieve manier van werken. Dit houdt in dat ik gebruik maak van inzichten, methodieken en technieken uit verschillende stromingen uit de psychologie en sociologische stromingen. Op dit moment gebruik van verschillende inzichten en technieken van onder andere:

 

 • Gestalttherapie
 • Bio energetica
 • Psychosynthese
 • Systemische werken
 • Transpersoonlijke Therapie

 

We zullen in de sessie kijken wat passend is voor dat moment. Naast dat we in gesprek zijn, kunnen we dus ook lijfoefeningen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, (familie)opstellingen doen. Ook het werken met verbeeldingen en dromen behoort tot de mogelijkheden.

 

Therapie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Deventer of Zwolle. 

 

 

Resultaten van therapie

De resultaten van dit proces zijn per persoon heel verschillend, maar kenmerkend is:

 

 • Meer verbinding tussen hoofd en lichaam
 • Meer bewust leven in het 'hier en nu'
 • Het ervaren van meer rust
 • Het ervaren van meer vrijheid

 

 • Meer in contact zijn met wie jij (echt) bent
 • Meer begrip voor jezelf
 • Meer regie hebben in het maken van keuzes
 • Meer regie kunnen pakken in het zorgen voor je gevoelens en gedachten

 

 

Vergoedingen

Afhankelijk van je zorgverzekeraar en van je aanvullend pakket, kan de therapie deels worden vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

 

Wil je weten of dat zo is, neem dan vooraf contact op met je zorgverzekeraar. Vermeld bij telefonisch informeren bij je zorgverzekeraar altijd mijn AGB-code: 90105622 en/of 90064906.

 

Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken. Zorg die je aanvullende verzekering vergoedt, valt namelijk niet onder het eigen risico.

 


Registraties

Praktische informatie

Werktijden: In overleg
Tarieven: Intake: 40 euro per uur. Sessie: 69 euro per uur
Sessieduur: 60 minuten
Opleidingen: Opleidingen: Transpersoonlijke Therapie (Spectrum 2017), GPW (VIAA, 2012), MWD (VIAA, 2009).
Beroepsvereniging: NFG, RBCZ

Ligging


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten