Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Jolanda Geelen- van der Keur | Counsellor en Coach

Counsellor-en-Coach-Poortvliet
Kadijk 12
4693 RH Poortvliet
jolanda-geelen@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Poortvliet - Tholen

Mijn naam is Jolanda Geelen- van der Keur. Ik bied cliëntgerichte hulp in een veilige landelijke omgeving middels counselling, coaching en EMDR.

Behalve gesprekken is er de mogelijkheid om een weekendarrangement te boeken, dit is een all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gesprekken. Deze formule biedt de mogelijkheid om ongestoord te werken aan jouw hulpvraag. Er is tijd voor ontspanning, rust en privacy tussen de gesprekken in en inmiddels is gebleken hoe positief en langdurig een weekendarrangement kan uitwerken. Behalve weekendarrangementen zijn andere vormen van verblijf bespreekbaar zoals midweek en/of meerdere weken.

Mijn praktijk is gevestigd op het eiland Tholen, in het buitengebied van Poortvliet. Voor en achter het huis is vrij uitzicht, een grote periode van het jaar zie je paarden achter en voor het huis. Er is de mogelijkheid om paard te rijden bij de overburen.

Op Tholen
kun je eindeloos wandelen op rustige paden waar je soms geen mens tegenkomt. Ook kan er eventueel een ontspanningsmasseuze worden ingepland. Kortom, alle ingrediënten om tot rust te komen, te genieten van de rust, de maaltijden en aan jezelf toe te komen tijdens de gespreksuren. 

Zoveel mensen zoveel verschillen. Ik ga niet uit van een handboek maar ik ga uit van jou.

Alhoewel er momenteel een stijgend aantal cliënten zich aanmeldt is er nu nog geen sprake van een wachtlijst. 

Welkom.

Jolanda

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Diploma voor Counselling en Coaching bij de Academie voor Counselling en Coaching. 
Diploma HBO Jongerencoach 
Certificaat EMDR.

Daarnaast trainingen en cursussen op gebied van Traumaverwerking, Zegenend Helpen.

Ik ben aangesloten bij SoloPartners waarmee mijn praktijk voldoet aan de geldende wetgeving rond de Wkkgz.


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Je kunt bij mij terecht voor Stress en burn-out, emotionele problemen, werkgerelateerde problemen, communicatie en conflicthantering, rouw en verlies, klachten van (licht) depressieve aard, identiteit, zelfbeeld, trauma, gevolgen van incest, seksueel misbruik, ritueel geweld.

Op kerkelijk gebied kan er veel in een mensenleven spelen, dan is het fijn te kunnen praten met iemand die bekend is met de kerkelijke kaart in Nederland. Geloof en identiteit zijn onderwerpen die bij mij bekend zijn en een plaats mogen hebben binnen de gesprekken en de begeleiding. 

Wanneer een partner/gezinslid specialistische hulp ontvangt kan er veel spelen binnen de relaties, je kunt jezelf en elkaar behoorlijk kwijtraken. Vaak ontbreekt oog en oor voor jou als partner, ouder of gezin en dit kan te maken hebben met meerdere factoren. In deze situaties kan mijn praktijk een plek zijn waar je jezelf weer kunt horen en voelen, jouw plek weer gaat herkennen en innemen. 

Binnen mijn praktijk is plek voor overlevenden van misbruik, waarbij ook sprake kan zijn van ritueel misbruik wat helaas nog steeds een taboe is. Ben ook jij een overlevende van dit onrecht dan staat mijn praktijk voor jou open.

Tarieven

Uurtarief individueel            €   67,50
Uurtarief relatiegesprek      €   85,00
EMDR sessie á 1,5 uur       € 100,00

Beeldbellen via de beveiligde lijn van de DUO-app, ook dan geldt het uurtarief van € 67,50.

Weekendarrangement individueel € 450,00.
Aankomst vrijdag 16:00 uur, vertrek zondag 14:00 uur. Dit is een all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gesprekken. Tegen meerprijs zijn extra gespreksuren in te plannen. Tevens is verlenging van het verblijf bespreekbaar. 

Weekendarrangement relatie        € 700,00.
Aankomst vrijdag 16:00 uur, vertrek zondag 14:00 uur. Dit is een all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gesprekken. Tegen meerprijs zijn extra gespreksuren in te plannen. Tevens is verlenging van het verblijf bespreekbaar. 

Verblijf per etmaal € 90,00 (inclusief: logies met ontbijt, lunch en avondeten). Daarnaast kun je aangeven hoeveel gesprekken je wilt inplannen.
NB: verblijf is alleen in combinatie met coaching, counselling en/of EMDR.


Ondernemers:

Het huis en de omgeving van Engedi nodigen uit tot zelfreflectie, reflectie op het functioneren van je bedrijf en reflectie op de balans in je leven waar het gaat om jouzelf, je relaties/gezin en zakenleven. Vraag naar de mogelijkheden om een tijd van bezinning en reflectie in je agenda te reserveren. Weekendarrangement zakelijke coaching excl BTW € 575,00.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:30
Dinsdag 09:00 - 20:30
Woensdag 09:00 - 20:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 21:00 (eindtijd bij arrangement)
Zaterdag 09:00 - 21:00 (arrangement)
Zondag 09:00 - 14:00 (arrangement)

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Therapie Poortvliet - Tholen

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Poortvliet - Tholen - Jolanda Geelen- van der Keur

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 5 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Snel en blijvend resultaat

De deskundigheid en professionaliteit waarmee ik geholpen ben hebben tot snel en blijvend resultaat geleid. Ik ben integer geholpen. Ik kan deze hulpverleenster warm aanbevelen.

| Tholen | 15 jan 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik kan het iedereen aanraden

Jolanda kreeg voor elkaar wat psychologen vóór haar niet lukten, omdat zij echt compassie toonde.

Ze leerde me op die manier ook compassie te hebben met mezelf en ik ben nu zóveel sterker. Ik kan het iedereen aanraden die vastloopt in oude patronen om hier hulp te vragen.

| 31 dec 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Bedankt Jolanda!

Ten einde raad kwam ik hier op een donderdagmorgen aan, ik zag het leven niet meer zitten. Na zoveel teleurstellingen en andere verdrietige gebeurtenissen was ik op. Ik zat op een opname bij een GGZ instelling te wachten, maar dat kon weken duren.

Mede door de kerk kwam ik bij Engedi terecht. Wat een verademing... ik ben hier een week geweest, elke dag gesprekken. Zoveel liefde, zorgzaamheid, maar bovenal Gods liefde was hier aanwezig.

We hebben er naar gestreefd om een opname in een GGZ instelling te voorkomen, en dat gaat lukken! Het heeft mij zo geholpen! Bedankt Jolanda! Je bent een topper!

| Hendrik Ido Ambacht | 29 dec 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Enorm goed geholpen

Ik heb op basis van een moeilijke situatie waarin ik voortdurend te maken heb met manipulatie, contact met Engedi gezocht.

Jolanda heeft me enorm goed geholpen. We hebben een fijn gesprek gehad en ik heb echt het gevoel begrepen te worden.

Dank je wel Jolanda voor je kennis en vertrouwen. Ik heb echt het gevoel dat ik weer een stap kan maken en mezelf weer een mooie dag kan gunnen.


| Tholen | 14 aug 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik ervaar dat ik kan herstellen

Wat ik vooral leer van Jolanda is met liefde en compassie naar mijn deelpersonen luisteren en mee overleggen. (Ik heb DIS) Met liefde en compassie omdat Jolanda daar het voorbeeld in geeft.

Zij heeft veel geduld en is deskundig hierin en leert mij zo ook dichter bij God te komen. Het is ook hard werken, maar voor het eerst in een lange geschiedenis met hulpverlening ervaar ik dat ik kan herstellen van een aantal trauma's.

| Bergen op Zoom/Poortvliet | 20 jun 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtInterview

Lees hieronder het interview met Jolanda Geelen- van der Keur .
praktijk


1. Waar zit je praktijk?
De praktijk is gevestigd in Poortvliet op het eiland Tholen. Dat klinkt voor velen ver weg, echter is het op ongeveer 40 minuten afstand van Rotterdam, 30 minuten van Breda.

2. Welke gebeurtenis in je leven is belangrijk voor je geweest?
Meerdere gebeurtenissen denk ik.. de rode draad hierin is dat ik groeide in het besef dat je een stem mag zijn voor jezelf en een stem mag zijn voor degenen die geen stem hebben.

3. Waarom ben je therapeut geworden?
Om te helpen een stem te vinden, te gebruiken en te zijn, voor jouzelf of anderen. Woorden helpen vormen en vinden diep in jouzelf voor datgene wat onbesproken bleef of moest blijven.

4. Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?
Dat is vaak het moment van omslag wat ik zie wanneer men de kracht (her)vindt om "te zijn".

5. Wat is je meest opmerkelijke ervaring als therapeut?
Het moment dat de zon door het raam heenbrak op het gezicht van de cliënt. Het was een grauwe regenachtige dag. Het moment was bijzonder, ik maakte gebruik van gebed en er werd van binnen iets dieps aangeraakt. Dat moment en de zon erbij is iets waar ik regelmatig aan terug denk en mij ook herinnert aan het feit dat ik niet alleen werk in mijn gesprekskamer. Ik werk samen met een God die bij mensen betrokken is.


leven


1. Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?
Ik ben deze week begonnen met drank maken van kefirkorrels, zowel melkkefir als waterkefir. Wat een leven zit er in zo'n pot. Dit weekend serveer ik deze drankjes aan mijn cliënten tijdens het weekendarrangement.

2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?
Ik heb eigenlijk al veel dromen verwezenlijkt en mijn praktijk kunnen uitbreiden met mogelijkheden die zorgen voor mooie resultaten in iemands leven. Ik hoop dit over vijf en tien jaar nog steeds te doen en zo te helpen om de dromen van anderen dichterbij te laten komen. Iets waar ik blij van word.

3. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb een moestuin en plantenkas en zorg zo voor eigen oogst. Aardig wat werk, sommige gasten tijdens een weekendverblijf vinden het leuk om daarin mee te helpen, dat mag altijd.
Koken heeft mijn hart, meestal vegetarische keuken.
4. Waar word jij blij van?
Van liefde, aanvaarding, gerechtigheid ontvangen en delen.

5. Heb je een partner en/of gezin?
Ik ben getrouwd, heb twee al uitgevlogen kinderen en een kleindochter.

6. Ben je zelf ook wel eens in therapie geweest / heb je wel eens coaching gehad. Hoe was dat?
Verhelderend, krachtig en bevestigend.


inspiratie


1. Wie vind je inspirerend?
Jezus, de Zoon van God.

2. Jouw favoriete film en waarom?
Weg van jou. Dit gaat over een jonge vrouw die naar Zeeland gaat voor een opdracht van haar werkgever en in een totaal andere cultuur komt dat zij kent. Er zit veel in die film wat ik herken.

3. Jouw favoriete spreuk / quote?
"Ik Ben Die Ik Ben."

4. Wat is jouw missie?
In mijn bestemming wandelen, zo kan ik zijn wie ik ben. In de kracht van God.

5. Wat is jouw tip om je gelukkig te voelen?
Kom zoals je bent.


Counsellor-en-Coach-Poortvliet

Contact met Jolanda

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten