Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Janneke Vasse | Psychosociaal therapeut

Psychosociaal-therapeut-Ommen
Schurinkstraat 14
7731 GD Ommen
janneke-counseling@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Ommen

Voelen dat je gehoord wordt, dat komt als eerste. Daarna kijken we samen naar de veranderingen die jij wilt of die jij het hoofd moet bieden. Ik geloof dat je dat zelf kunt, want je bent immers slim genoeg om hulp in te schakelen.

Je kunt bij mij terecht voor ondersteuning bij ontwrichtende gebeurtenissen, van vroeger of nu. Ik kan je helpen als je iets aan jezelf wilt veranderen of gewoon weer meer 'grip' wilt krijgen op je leven. Het komt weer goed.

Het leven is voortdurende verandering. Ieder mens is uniek. Deze twee waarheden zorgen ervoor dat jij je in een bijzondere, unieke situatie bevindt. Een situatie die je dacht aan te kunnen, maar die je toch stress oplevert. Dit suddert nu al een tijdje en je wilt dat er iets verandert, maar hoe ga je dat aanpakken? Je weet misschien nog niet eens wat er precies moet veranderen.

Ik kan je helpen om meer zicht te krijgen op de situatie waarin je je bevindt. Waarom het nu zo moeilijk voor je is. Ik kan je ondersteunen bij het zoeken naar welke veranderingen het mogelijk maken om de situatie beter te hanteren. Bijvoorbeeld door te trainen hoe je anders met je gedachten omgaat of hoe je je weerbaarheid kunt vergroten. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Ik ben getraind en geschoold in het opsporen van patronen die jouw leven ingewikkelder maken dan nodig is. Met mij ga je naar die patronen op zoek en als je ze gevonden hebt kun je ze veranderen.

Uiteindelijk is het resultaat een lichter leven. Je wordt flexibeler, kunt makkelijker met tegenslagen omgaan en je leven wordt weer iets waar je van kunt genieten.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Janneke

Online therapie

Online therapie kan via beeldbellen, whatsapp, skype of zoom. We bepalen in overleg wat in jouw geval het beste past.


Mededeling inzake corona-pandemie

Ik plan afspraken met zoveel tussenruimte dat je geen anderen tegenkomt.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Na opleidingen en werk in personeelsmanagement en bedrijfskunde startte ik mijn eigen bedrijf op een boerderij. Ik bood stalling aan voor paarden die (tijdelijk, om welke reden dan ook) niet bereden konden worden. en ik gaf paardrijles aan onzekere ruiters. Ik ontdekte dat mensen graag hun verhaal bij mij deden en volgde een HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut. Ik heb nog enkele jaren door paarden ondersteunde therapie gegeven en ben toen verhuisd naar Engeland. 

Behalve genoemde opleidingen heb ik jarenlang Tai Chi beoefend, heb ik mijn docent certificaat voor Pilates en doe ik dagelijks minimaal een half uur yoga. Ik volg cursussen in meditatie en mindfullness. 
Momenteel doe ik een opleiding die me opleidt tot vakspecialist Playfulness.

Inderdaad. Ik ben breed geschoold en blijf studeren. Ik geloof dat je jezelf kunt verbeteren/genezen wanneer je aandacht geeft aan je lijf en je brein. Ik doe mijn best om een specialist op beide gebieden te zijn.

AGB-code praktijk: 90069827, ABG-code therapeut: 90110946, CATtherapeut: 50302021-02-18


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Na elk gesprek beoordeel jij of je een volgend gesprek wilt. Je laatste gesprek is gratis, dus je kunt vrijblijvend kunnen komen kennismaken en overleggen en bepalen of ik de juiste persoon ben voor jou op dit moment.

Ik ben ervaren met en kundig in PTSD, generationeel trauma, huishoudelijk geweld, somberheid, opnieuw beginnen na verhuizing, langdurige onbegrepen pijnklachten, (echt)scheiding, rouwverwerking, Corona-eenzaamheid, partner van iemand met een psychische stoornis, mantelzorg, depressie, burn-out, verslaving, slaapproblematiek, overmatig piekeren.

Afhankelijk van wat jij wilt zetten we samen een traject uit. waarin we doelen afspreken en bepalen welke methode we daarbij gaan gebruiken. Ik heb geen wachtlijst en we kunnen afspraken maken zoals het jou uitkomt. Bijvoorbeeld 1x per maand in de praktijk of wandelen en tussendoor wekelijks telefonisch contact.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

In mijn praktijk tref ik meest mensen die grip kwijt zijn op hun leven. Ze voelen zich verloren en hebben het idee dat de wereld net zo goed draait zonder hen. Omdat hiervoor verschillende oorzaken kunnen zijn, gaan we dat eerst onderzoeken, dan kijken we wat we er aan kunnen doen. 

Vaak komen mensen ook gewoon om hen hart te luchten. Een of twee gesprekken zijn dan vaak al genoeg.

Ook kan het zijn dat iemand om een of andere reden er niet in slaagt om zijn eigen doel te bereiken. Bijvoorbeeld om af te vallen, meer klanten te werven, duidelijker grenzen aan te geven... In deze situaties kan ik ondersteunend helpen met coaching en praktische adviezen.

Tarieven

Een sessie van 1 uur in mijn praktijkruimte kost 75 Euro. Wanneer je aanvullend verzekerd bent kun je, afhankelijk van je verzekering ongeveer de helft vergoed krijgen.) 

Voor telefonische en internetsessies gelden andere, lagere tarieven. (60 Euro per uur met een minimum van 20 euro) 

Ook voor een afspraak om samen te wandelen geldt dit lagere tarief. 

Er zijn ook andere manieren voor vergoedingen, dit neem ik graag met je door tijdens ons eerste gesprek.

Behandeling alleen na afspraak.

Openingstijden

Maandag 8:00 - 20:00
Dinsdag 8:00 - 20:00
Woensdag 8:00 - 20:00
Donderdag 8:00 - 20:00
Vrijdag 8:00 - 20:00
Zaterdag 8:00 - 20:00
Zondag 8:00 - 20:00

Ligging


Reviews Therapie Ommen

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Ommen - Janneke Vasse

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


De manier van hulp was erg prettig

Ik ben bij Janneke terecht gekomen omdat ik merkte dat ik steeds meer mezelf kwijtraakte en voelde dat ik er iets aan moest doen. Ik had meteen een heel fijn en ontspannen gevoel bij Janneke.

De manier van hulp was erg prettig. Rustig aan de tafel zitten met een kopje thee erbij en ze laat het aan jou over waar je wilt beginnen.

Ze heeft erg snel door waar de klacht vandaan komt en legt het op een duidelijke manier uit.
Op deze manier ben ik tot inzichten gekomen en heb ik verbanden kunnen leggen wat ik zonder haar hulp nooit had kunnen doen. Het werd allemaal ineens zo duidelijk voor mij en dat helpt al enorm om jezelf te kunnen begrijpen.

Ik heb van Janneke tips gekregen hoe ik mijn klachten het beste kon aanpakken en hoe ik het kon omzetten naar iets positiefs. Ik kan mijn klachten nu herkennen en haar tips toepassen om het weer te verminderen.

Al met al heb ik geen negatieve punten en kan ik alleen maar positief praten over Janneke. Als je ergens mee zit en een fijne rustige behandeling wilt die je helpt het probleem bij de kern aan te pakken dan ben je bij Janneke aan het juiste adres!

|
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten