Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Carola Heens | Psycho-sociaal therapeut & life-coach

Psycho-sociaal-therapeut-&-life-coach-Nieuwegein
Lingestraat 20
3433 BH Nieuwegein
carola-heens@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Nieuwegein

Ben je ook een onzekere perfectionist? Zeg je te vaak “ja” waar je “nee” bedoelde? Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen om vanuit balans & rust je grenzen aan te  kunnen geven?
 
Dan kan mijn Psychotherapie, (trauma)therapie of coaching je helpen weer steviger in je schoenen te komen staan, omdat het soms verhelderend is te weten wáárom je nog steeds in je valkuil beland en te ervaren hoe je er uit komt en uít kunt blijven.

Bewustzijn, grenzen, verbinding, balans, stevigheid, autonomie zijn kernwoorden.


Stressklachten

Als je lichaam en geest niet meer in verbinding zijn kun je veel ontregeling ervaren van je lichaam zoals; onrust, slecht slapen, (veel) piekeren, emotionele labiliteit, niet meer tegen drukte kunnen. Als reactie daarop ontstaat vaak gevoelens van machteloosheid en controle verlies, waardoor je merkt dat je nog meer in de “controlefreak stand” komt.

Dan is het tijd om deze stressklachten serieus te nemen en er mee aan het werk te gaan. Daarom bied ik je een kosteloos kennismakingsgesprek om te zien of er een "klik" is om samen een begeleidingsdoel te formuleren en daarmee aan de slag te gaan..

In mijn therapie kijken we eerst waar je nu staat, langs welke obstakels je hebt te gaan, welke hulpbronnen jou kunnen helpen om zo te komen naar daar waar jíj zijn wilt!

Door middel van bewustwording van je afweermechanisme, wáárdoor deze getriggerd worden, met wélk effect in jezelf en op jouw omgeving. Om zo een andere meer passende beweging te gaan maken. Waardoor je wel in contact met je gevoel kan blijven en zo weer de regie over je leven terug krijgt!


Therapie

In mijn praktijk bied ik aan: Coaching, EMDR,  Psychotherapie en Traumatherapie. Dit alles met het doel om jou weer te kunnen laten vertrouwen op je eigen gevoel waardoor je zelfverzekerd je eigen keuzes kunt maken. Omdat je ervaren hebt hoe jij je eigen grenzen kunt bewaken!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakings gesprek.

Carola

Mededeling inzake corona-epidemie

Vanwege de Corona maatregelen is mijn praktijk, na een tijdelijke sluiting, per 1 mei weer open. Hiervoor heb ik extra hygiëne maatregelen getroffen: in mijn coaching/ therapie houd ook ik mij aan de 1,5 meter regel. Daarmee is er dus geen lijfelijk contact en vervallen een aantal werkvormen.

Gelukkig blijven er genoeg over om je mee te ondersteunen. Tevens maak ik voor en na iedere sessie alle contact vlakken schoon en lucht ik de praktijk extra. Er is geen wachtruimte dus kom je niet in contact met eventueel andere mensen. Daarnaast ga ik er van uit dat je afzegt als je klachten heb die onder de Corona symptomen vallen en ook ik zal mij hier aan houden. Kortom heb ik aan voorzorgsmaatregelen van het RIVM voldaan om weer veilig praktijk te kunnen voeren.Mocht je toch twijfels of vragen hebben dan hoor of lees ik die graag terug.

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleidingen:
 •  Verpleegkundige-A (BIG- geregistreed)

 •  NLP Master 

 •  Mediumschap 1&2 (Spirit Talks) 

 •  Stromend door de overgang 

 •  Psychopathologie

 •  Traumacoach 

 •  Train de trainer 

 •  Traumatherapie 

 •  EMDR


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

De 5 meest voorkomende klachten waarmee mensen in mijn therapie praktijk komen:
 1. Onzekerheid/ te weinig zelfvertrouwen vaak in combinatie met een laag zelfbeeld.
 2. Overspanning en Burn-out klachten
 3. Moeilijk "nee" tegen een ander kunnen zeggen, moeite hebben om hun grenzen aan te geven
 4. Stress klachten die bij nader inzien gerelateerd zijn aan onverwerkte heftige ervaringen in het verleden (PTSS)
 5. Mensen die "het niet meer weten hoe ze het anders moeten doen in hun leven" en uit de "overlevings modus" willen en "gewoon" willen leven!

Tarieven

De intake (1e gesprek) heeft een tarief van € 120,- en daarna is iedere sessie €90,-.

Omdat ik aangesloten ben bij de VBAG komt de begeleiding deels in aanmerking voor vergoeding via je aanvullende (zorg)verzekering. Informatie hierover kun je vinden op de website : Zorgwijzer of via je eigen zorgverzekering.

Mijn therapie valt onder: Natuurgeneeskunde/ Psychosociaal en de prestatie code ervan is: 24511.

 

Indien je klachten werk gerelateerd zijn is het mogelijk om een offerte op te stellen om deze bij jou werkgever in te dienen.

 

Openingstijden

Maandag 11.00 - 20.30 uur
Dinsdag 09.00- 17.30 uur
Woensdag 11.00 - 20.30 uur
Donderdag 09.00- 17.30 uur
Vrijdag 11.00- 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering?
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten