Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Imre Bunnik | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal-Therapeut-Leusden
Hagenstein 118
3834BZ Leusden
imre@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Leusden

 

Psychosociale Therapie en Counseling Hoogsensitiviteit zijn twee vormen van hulpverlening die worden aangeboden in mijn praktijk

 

Psychosociale Therapie is een laagdrempelige vorm van psychologische hulpverlening die erop gericht is om onder andere door middel van gespreksvoering te komen tot inzicht, nieuwe perspectieven en alternatieven. 

Het leven kan uitdagend en soms zelfs zwaar zijn. We leven in een dynamische wereld waar veel van je verwacht wordt. Vaak ligt de lat hoog. Soms lijkt het alsof gebeurtenissen je overkomen. Dan is het goed om balans te vinden in de acceptatie van en de regie over jouw leven. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. Je zal ervaren dat jijzelf beschikt over hulpbronnen die je in kan zetten wanneer je wordt geconfronteerd met de uitdagingen in jouw leven.

 

Counseling Hoogsensitiviteit is erop gericht om enerzijds jezelf goed te leren kennen en anderzijds jezelf te leren uiten en beschermen in het soms overweldigende dagelijkse leven.

 

Ben je heel gevoelig? Verlies je veel energie in contact met andere mensen? Schrik je gemakkelijk en vermijd je liever drukke feestjes? Niet iedereen zal je begrijpen en je de ruimte kunnen geven die je nodig hebt. Sommige mensen zijn heel gevoelig en ervaren de wereld op een andere manier. De wereld kan dan overweldigend en beangstigend zijn. Ben je hoogsensitief en/of heb je speciale gewaarwordingen en ervaringen, dan is het heel fijn om hier goed mee om te leren gaan. Het is goed als je leert begrijpen wat het effect van hoogsensitiviteit op jou en je omgeving is, je leert je staande houden in een overweldigende maatschappij en dat je jouw gevoeligheid leert gebruiken om je leven te verrijken.

 

Over mij

Ik ben Imre Bunnik

Mensen mogen ondersteunen bij uitdagingen in hun leven maakt mij gelukkig en dankbaar. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken met mensen.

Ik kan mij goed inleven in hun situatie en daardoor lukt het mij om mensen te inspireren en te motiveren op een manier die het beste bij hen past. In mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen.

Centraal in mijn manier van werken staat de visie dat mensen verbonden zijn met elkaar. Evenals de overtuiging dat lichaam en geest één zijn en dat iedere ervaring ertoe doet.

Ik ben geschoold in transpersoonlijke psychologie, NLP en natuurgeneeskunde en bovenal gevormd door wat het leven te bieden heeft.

Samen gaan we op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven en gaan we op zoek naar de rode draad daarin en de betekenis die je eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer?  Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je op jouw leven?

Ik wil je graag helpen om meer zicht te krijgen op wat werkelijk van belang is voor jou, hoe je betekenis kunt geven aan de gebeurtenissen in je leven en hoe je keuzemogelijkheden kan ervaren waardoor je meer grip kunt krijgen op je levenssituatie.

 

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Imre

Mededeling inzake corona-pandemie

Ik volg alle richtlijnen van het RIVM en de CAT beroepvereniging
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleiding 

  • Transpersoonlijke Psychologie (2016 - 2020)
  • Complementory and Alternative Medicine (2009 - 2011)
  • NLP practitioner en master practitioner (2007- 2009)

Cursus
  • Motiverende gespreksvoering                 

Beroepsvereniging
  • CAT Collectief


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Counseling HSP
Counseling hoogensitiviteit is begeleiding gericht op (hoog)sensitiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van gesprekvoering wordt in kaart gebracht hoe gevoeligheid, gaven en talenten geplaatst kunnen worden in de context van het leven. Besproken wordt hoe de vele indrukken en prikkels gehanteerd kunnen worden en hoe gevoeligheid het leven kan verrijken.


Psychosociale Therapie
Psychosociale therapie is een laagdrempelige vorm van individuele psychologische hulpverlening. Door het vergroten van inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en de bewustwording van andere perspectieven, hulpbronnen en keuzemogelijkheden, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en heling.


Counseling Buitengewone Ervaringen

Soms hebben mensen ervaringen die niet lijken te passen in het normale wereldbeeld. Spontane transcendente of mystieke ervaringen, telepathie (helderziend, -horend en -voelend), uittredingen en visioenen. Ook kunnen mensen bijna-dood-ervaringen meemaken, contact hebben met overledenen, besef van tijdloosheid hebben en diepe verbondenheid ervaren.

Wanneer iemand dit meemaakt, kan dat heel heftig of beangstigend zijn. 
Counseling buitengewone ervaringen is erop gericht om bovengenoemde ervaringen in kaart te brengen en te bespreken welke betekenis eraan gegeven wordt om vervolgens te bekijken hoe deze ervaringen geïntegreerd kunnen worden in het dagelijkse leven.


Life Counseling

Life Counseling is een laagdrempelige vorm van (kortdurende) hulpverlening die erop gericht is om door middel van gespreksvoering te komen tot inzicht, nieuwe perspectieven en alternatieven.


De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Vastlopen in leven 

Angst

Hooggevoeligheid

Ongelukkig voelen

Buitengewone ervaringen

Tarieven

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Daarna geldt een tarief van 70 euro per sessie van een uur

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Therapie Leusden

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Leusden - Imre Bunnik

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Elk gesprek nieuwe inzichten en een licht gevoel

Imre bezit een talent om in korte tijd het grotere plaatje bij mijn hulpvraag te zien en weet me met tact- en liefdevolle begeleiding tot de kern daarvan te brengen.

De gesprekken zijn van een bepaald soort lichtheid die heel aangenaam is en zijn praktijksetting is comfortabel. Een beetje alsof je bij een goede, wijze vriend langsgaat.

Gelijktijdig weet Imre goed mijn draagvlak in te schatten en waarborgt hij ten alle tijde de vrijheid en veiligheid om mijn stukken in een voor mij passend tempo te doorlopen en delen.

Eigenlijk verlaat ik elk gesprek met nieuwe inzichten en een licht gevoel!

| Dordrecht | 14 apr 2021
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten