Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Jolanda Therapie | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal-Therapeut-Heesch
Moerbosch 25
5384MN Heesch
jolanda-therapie@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Heesch

Mijn naam is Jolanda en ik help mensen zichzelf, de ander en hun omgeving beter te leren kennen en begrijpen.

Voor mensen die vast lijken te zitten in hun denken, gedrag, emoties of gevoelens ten aanzien van zichzelf, anderen (kinderen, partner, collega’s) of hun omgeving (werk, school, privé-situatie).

Helpt bij klachten als: piekeren, vermoeidheid, spanning en stress, angst, conflicten, relatieproblemen, rouw, gevoel van leegte, gebrek aan zingeving of zelfvertrouwen. 


Samen op onderzoek

Het is mijn overtuiging dat de mens, in de basis, zelf heel goed weet wat goed voor hem/haar is.
Vaak zijn we echter verloren en verstrikt geraakt in een web van vertwijfeling, verwarring en onzekerheid over wie we zijn en wat we kunnen en willen.

Terwijl weten wie je bent en waar je staat in het leven betekent dat je in staat ben om te wegen wat waardevol is en wat waardeloos, wat van betekenis en wat van ondergeschikt belang.

Door samen op onderzoek uit te gaan en bewustwording en inzichten te creëren gloort er gelukkig hoop aan de horizon. Om patronen in denken, voelen en doen te doorbreken en te groeien en te ontwikkelen. Met betrekking tot jezelf, de ander en je omgeving. 

Het komt ook voor dat het leven je zaken toebedeeld die je, op een vervelende manier, met je mee lijkt te blijven dragen. Of bepaalde thema's in je leven die steeds maar weer opkomen. Ook dan is het fijn om iemand te hebben om mee te praten en samen te onderzoeken hoe je dat eventueel aan kan gaan of hoe je hiermee om kunt leren gaan. Niet omdat het moet maar omdat het kan. 

 

Veel is bespreekbaar bij mijn praktijk voor Psychosociale Therapie & Counseling.  Ter bevordering van psychisch, sociaal en emotioneel welbevinden. Voel je welkom.

Jolanda

---

#ACT / #Enneagram / #TA / #Motiverende gespreksvoering / #Oplossingsgericht Werken / #Focussen /  #Voice Dialoque /  # Familie-opstellingen / #EFT #Innerlijk Kind Werk / 

 

Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Opleidingen

Academie Integrale Menswetenschappen (SPSO)
Vierjarige opleiding tot psychosociaal therapeut


Energieschool

Psychosociale Basiskennis (PSBK)

 
SeeTrue Opleidingen 
Acceptance and Commitment Therapy (ACT),basis- en vervolgopleiding

 

Deuitzondering

Oplossingsgericht werkenRegistraties

Specialisaties

Specialisaties

RELATIE is mijn specialiteit waarbij de hamvraag lijkt te zijn: wie ben jij en hoe verhoud jij je tot jezelf, de ander en je omgeving? 

Veel mensen zitten vast in hun denken, gedrag, emoties of gevoelens ten aanzien van zichzelf, anderen (kinderen, partner, collega’s) of hun omgeving (werk, school, privé-situatie). En, ...  als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan zul je blijven krijgen wat je altijd hebt gekregen. 

Door bewustzijn en inzicht kan het web van gedachten, gevoelens en gedrag anders geweven worden. Op een manier die bijdraagt aan meer geluk en voldoening in leven en werken. 

Doorgaans betreft het ongeveer 5 a 6 consults. Soms zijn twee consults voldoende en soms zijn er tien nog niet genoeg. En soms is het in fases. Met andere woorden: het is altijd maatwerk. Maar altijd afgestemd met de client. 

p.s.:  Op verzoek werk ik ook graag, individueel of in kleine groepjes, met het Enneagram; een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezig houdt en negen types beschrijft qua denken, voelen en doen.  

Samen onderzoeken we jouw type. Per type worden eigenschappen, drijfveren, talenten en valkuilen beschreven. Als je je type hebt geïdentificeerd, leer je niet alleen jezelf, de ander en je omgeving beter kennen en begrijpen. Je kunt je er vervolgens ook van losmaken, zodat je kunt groeien naar een hoger niveau van bewustzijn. Vaak een feest van herkenning!

 

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Vermoeidheid, spanning en stress, relatieproblemen, rouw, gevoel van leegte, 

Tarieven

Individuele Therapie / Counseling:  € 75,- per uur 

Relatie Therapie / Counseling: € 130,- per 1,5 uur 

Voor mensen met een kleine beurs hanteer ik na overleg mogelijk een aangepast tarief. Graag voorafgaand contact hierover. 

Kleine groepen (4 – 6 personen) Therapie / Counseling

Thema groepen: € 325,- p.p. voor 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. 

Deze vinden vier keer per jaar plaats. Thema’s worden van te voren bekend gemaakt op deze site. (momenteel in pauze-stand in verband met Corona). 

Openingstijden

Maandag 13:30 - 18:00
Dinsdag 13:30 - 18:00
Woensdag 13:30 - 18:00
Donderdag 13:30 - 18:00
Vrijdag 13:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 12:30
Zondag nvt

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten