Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Natascha Maas | individueel en relatietherapeut

individueel-en-relatietherapeut-Haarlem
Lekstraat
2025 RG Haarlem
natascha-maas@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Haarlem

Het is mijn passie om jong volwassenen (quarterlifers) (25-35 jaar) bewust te laten worden van hun overlevingsmechanismen zodat ze dicht bij zichzelf komen te staan en vanuit een verbondenheid met hun “echte ik” keuzes kunnen maken.

 

Op deze leeftijd is het cruciaal om keuzes te maken waar je echt blij van wordt en die echt bij jou passen.

 

Vaak gebeurt het helaas dat mensen maar “wat doen” en hun angsten niet aangaan waardoor ze na jaren in de verkeerde functie in een burn-out raken of ontevreden zijn over zichzelf of hun liefdesleven.

 

Verandering is dan niet meer zo makkelijk vanwege verschillende verplichtingen of grotere consequenties van hun verandering.

 

Keuzes maken vanuit je gevoel

Voorkomen is beter dan genezen,  is hierbij mijn motto, voor het hebben van een gelukkig leven. Als je op deze leeftijd keuzes leert maken vanuit je gevoel, is de kans op een gelukkig(er) leven groter dan wanneer je kiest voor dat wat je denkt te willen (maar eigenlijk niet wilt) of waarvan je denkt dat het zo hoort of moet (omgevingsgericht).

 

Wanneer je dicht bij jezelf staat kun je trouw zijn aan jezelf. Wat een voorwaarde is voor zelfvertrouwen om datgene te kiezen waar je echt blij van wordt.

 

Je bent welkom om een vrijblijvende afspraak te maken of mail voor meer informatie.

Registraties

Praktische informatie

Werktijden: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Tarieven: 60 euro individueel, 75 euro relatie
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: Emotieve therapie, integratieve psychotherapie, Emotional Focussed Therapie en EMDR
Beroepsvereniging: NGVH en NAP

Ligging


Reviews Therapie Haarlem

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Haarlem - Natascha Maas

rating
Waardering van 4,6 uit 5
Op basis van 8 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer helpend, steunend en helend

“Ik heb Natasha ervaren als een open en recht door zee therapeute met een heel warm hart die verder kijkt dan haar neus lang is. Ze staat open voor je en weet precies de juiste snaar te raken die nodig is om je weer voorwaarts en opwaarts te doen bewegen.

Ze stuurt daar waar het nodig is en laat zien waardoor je verdwaalde, om je vervolgens ook zelf weer de juiste weg terug te laten vinden. Ze kan direct zijn en je bij de lurven pakken waar nodig en brengt je ook weer terug bij je gevoel om positief en met zelfvertrouwen weer uit je dal op te klimmen.

Ze is zeer bekwaam, divers en weet ook, mocht dit nodig zijn, je verder te verwijzen naar andere mede helpende kanalen. Dat maakt haar tot meer dan een goede therapeute. Ze stelt het welzijn en belang van haar cliënten altijd op de eerste plaats.

Ik heb mijn sessies bij haar als zeer helpend, steunend en helend ervaren. Ze hebben mij geholpen weer de weg terug te vinden naar mijn kern, kracht, rust en ware ik. Iets waar ik haar altijd dankbaar voor zal blijven.”

| Hoofddorp | 16 mrt 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Warme begeleiding

“De therapie bij jou heb ik als zeer waardevol ervaren. Dankzij jouw warme begeleiding heb ik die muur om me heen stap voor stap laten afbrokkelen en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Dit kon alleen maar gebeuren omdat ik me veilig bij je voelde om te praten. Op een natuurlijke fijne manier kon je me aan het denken zetten en me zelfvertrouwen te geven.

Het geeft me nu een meer open en warmer leven en daar ben ik erg blij mee. Als ik behoefte heb om weer even een frisse kijk op bepaalde dingen te hebben, dan kom ik zeker bij je terug.”

| Uithoorn | 4 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Relatie weer opgebloeid

“Twee mensen...zijn onbewust uit elkaar gegroeid. Ze doen elkaar pijn terwijl ze het zelf niet door hebben, laat staan de oorzaak kunnen vinden. Er is nog wel steeds de vlam die liefde heet, maar hoe kunnen we ons er weer aan warmen.

Met behulp van jou Natascha, hebben wij in een razend snelle tijd de handvatten gekregen om weer op te bloeien.

Je hebt ons geleerd om blokkades over ons wederzijds gevoel op te heffen. Wij zijn weer een eenheid met een hoog knuffel gehalte geworden. Met onze uitstraling is het een openbaring om mensen voor te leven, en spontaan een voorbeeld te kunnen zijn voor onze omgeving.

Natascha je bent een toppertje! Bedankt.”

| Weteringbrug | 11 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Super dankbaar

“Natascha weet als geen ander de ‘psychische’ ui af te pellen tot de ware kern. Ik ben haar super dankbaar dat ze mij mijn levensweg heeft teruggegeven.”

| Hoofddorp | 12 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Warme menselijke begeleiding

“Door mij te ondersteunen in mijn weg in een zeer moeilijke periode in mijn leven, in het hoe en waarom van mijn bestaan, ben ik de reis begonnen naar mijn ware zelf.

Stukje bij beetje, van heel ver, kwam ik in het nu. Het nu waar zelfvertrouwen en liefde mijn balans echt is geworden. Is er een weg open gegaan waar ik weer kan geven en ontvangen.

Dit door en na een intensieve, fijne, warme en naast technieken de vooral menselijke, therapeutische begeleiding van therapeut Natascha Maas.”

| Hoofddorp | 29 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Veel geleerd

“Door de therapie die ik bij jou heb gekregen heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag en persoonlijke kenmerken. Ook heb ik geleerd hoe ik met mijn gedrag en persoonlijkheid met verschillende personen om kan gaan. Voor mij was dit het meest belangrijke om leren.”

| Hoofddorp | 29 sep 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Natascha ziet me zoals ik ben

“Natascha ervaar ik als een warme therapeut die een gevoel van vertrouwen uitstraalt. Ze voelt heel goed aan waar de pijnpunten zitten en weet die ook op de juiste manier te raken.

Ik zou Natascha als therapeut aanbevelen omdat zij mij ziet zoals ik werkelijk ben en dit is iets wat ik bij andere therapeuten nooit heb ervaren.”

| Leeuwarden | 17 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Nieuwe inzichten opgeleverd

“Terugkijkend op onze gesprekken ben ik blij dat ik indertijd jou uit de zee van aanbieders gekozen heb.

De eerste gesprekken waren voor mij spannend, aftastend. Zo vaak in mijn leven heb ik niet om hulp gevraagd. Bij jou viel die vraag goed.

Mij staan meerdere momenten bij waarbij je benadering bij mij nieuwe inzichten opleverde. Dank daarvoor.”

| Hoofddorp | 22 dec 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten