Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Veronique Smeets | Counsellor, Registertherapeut, psychosociaal therapeut, act therapeut, EFT therapeut, relatietherapeut

Counsellor,-Registertherapeut,-psychosociaal-therapeut,-act-therapeut,-EFT-therapeut,-relatietherapeut-Geleen
Gewandeweg 5 Kamer 1.03a
6161 DJ Geleen
veronique@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Geleen

Mijn naam is Veronique Smeets, ik ben 52 jaar en heb een enorme interesse in mensen, hun gedrag en ook in het oplossend vermogen van de mens.
Heb je ook wel eens een moment waarop je het allemaal even niet zo ziet zitten? Een gelukkiger leven begint met investeren in jezelf!

Ik help je graag je weg te zoeken, patronen te doorbreken en te kijken naar de invloed die de omgeving op jou en je welzijn heeft. Je staat er niet alleen voor.

Tijdens de sessies gaan we samen aan de slag met een persoonlijke en professionele benadering waarin jouw gevoelens en hulpvraag centraal staan. 
Therapie bij mij

Soms zit het leven even tegen, weet je niet wat te doen en ben je gebaat bij gesprekken met een onafhankelijke professional.

Ik bewandel graag samen die weg waarbij ik met een heldere, analytische blik vaak een ander licht op de situatie kan laten schijnen.

Ik ben gepassioneerd, warm en betrokken maar durf wel te confronteren.

Groeien gaat gepaard met groeipijnen maar als er een mooi resultaat wordt behaald is de blijdschap en dankbaarheid dan ook des te groter. Dat maakt dat ik zo ontzettend veel van mijn vak hou en ik iedere dag weer blij wordt van de gesprekken die ik met mensen in mijn praktijk mag hebben.Online therapie

Online therapie mogelijk via Skype, Zoom, Google Meet, Teams


Mededeling inzake corona-pandemie

Wij zijn geopend!
In de gespreksruimte waarborgen we 1,5 meter. We luchten de ruimte na iedere sessie, plannen voldoende ruimte tussen sessies. Maken deurklinken en oppervlakten schoon na iedere sessie en legen na iedere sessie de afvalbakjes. Ik schud u geen hand maar heet u vriendelijk welkom.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Academisch counsellor, ACT therapeut, EFT relatietherapie, Stiefgezincoaching, PSBK, Narratieve therapie

aangesloten bij ABvC, RBCZ en Scag
AGB code praktijk: 90-52038
AGB code zorgverlener 90-043281


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Ik werk met verschillende therapievormen zoals EFT, ACT, positieve psychologie, narratieve therapie, stiefgezincoaching etc.

Als persoon kun je mij typeren als recht door zee, analytisch en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk dat iedere sessie zinvol is omdat ik besef dat je in een hele moeilijke periode zit die ontzettend veel energie kost.

Tijdens de therapie kijken we niet alleen naar de problemen die er nu zijn maar ook naar de onderliggende oorzaak. Hiermee voorkom je dat je snel terugvalt in oude patronen.

Als je met mij aan de slag gaat zal ik je vaak een gerichte opdracht geven waar je na de sessie mee aan de slag kunt. Veel hulpvragen zijn geheel verholpen na 8-12 sessies maar na 2 à 3 sessies wordt meestal al aanzienlijke verbetering waargenomen

Gun jezelf een gelukkig leven, je bent het waard!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Hartelijke groeten en misschien tot snel,
Veronique

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Soms "zit je even niet lekker in je vel" maar heb je niet een speciefieke hulpvraag of weet je niet precies waar het aan schort. Daar komen tijdens de sessies vaak samen achter waardoor we gericht aan de slag kunnen. Vragen over communicatie, relatie, gezin, stress, zingeving, negatief zelfbeeld etc zijn een greep van de hulpvragen die in mijn praktijk veel besproken worden.

Tarieven

€ 95,- per uur, sessies duren doorgaans 1 uur. 
(gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (Counseling of psychosociale therapie)

Openingstijden

Maandag 9-17
Dinsdag 9-17
Woensdag 9-17
Donderdag 9-17
Vrijdag 9-13
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten