Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Karin Plas | Psychosociaal Therapeut | Psychosociaal Counselor

Psychosociaal-Therapeut-|-Psychosociaal-Counselor-Noordwijkerhout
Via Antiqua 17
2211 HW Noordwijkerhout
karin-plas@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Noordwijkerhout

Soms kun je een periode in je leven hebben dat je er alleen niet meer uitkomt. Je voelt je onzeker, moe, je twijfelt over alles en iedereen en kunt geen beslissingen nemen. Je bent niet tevreden over jezelf in contact met anderen of je hebt het idee dat je vast bent gelopen in je werk of in je thuissituatie. Een oplossing lijkt onmogelijk.

 

Een dergelijke periode kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door het verlies van een dierbare, door een ziekte, door het verlies van een baan of door een verandering van de gezinssituatie. Het kan echter ook dat je geen directe of duidelijke aanleiding voor deze gevoelens kunt vinden.

 

Dan kan het prettig zijn om met een onafhankelijk iemand - een professional - op zoek te gaan naar datgene wat jij nodig hebt. Iemand die jou centraal stelt, naar je luistert en jou in contact laat komen met jezelf en je omgeving. Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening die resultaatgericht en pragmatisch van aard is. Daarbij staan innerlijke reflectie en innerlijke groei centraal.

 

Hulp vragen mag!

In één-op-één gesprekken wil ik je graag helpen met jouw verdere ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jij nodig hebt om weer regisseur te worden van jouw eigen leven. Hierdoor leer jij jezelf beter kennen en leer je om te gaan met emoties en persoonlijke vragen en problemen. Tijdens de gesprekken kijken we vooral ook hoe jij de dingen zelf kunt oplossen. Zo ben je niet alleen nú, maar ook láter in staat om je eigen leven op een positieve wijze in te richten.

 

Tijdens counseling en therapie onderzoek en beïnvloed je jouw gevoelsleven. Dit kan mooie en nieuwe inzichten opleveren, maar tegelijkertijd kan het soms ook best moeilijk of confronterend zijn. Daarom is de vertrouwensband tussen mijzelf als counselor en jou als cliënt erg belangrijk.

Ik ga dan ook te werk vanuit een basishouding waarin echtheid, onvoorwaardelijke acceptatie en empathie zijn terug te vinden. Binnen het traject stel ik jouw unieke gevoelens, waarden, overtuigingen en mogelijkheden centraal.

 

 

Ik kijk samen met jou wat je nodig hebt

Hulp vragen voor jouw klachten kan moeilijk zijn, maar besef je dat hulp vragen betekent dat je zelfkennis en daadkracht hebt! Ik sta open voor iedereen die gemotiveerd is om aan zichzelf te werken. Dus loop je tegen problemen aan of kom je er alleen niet uit, dan kijk ik graag samen met jou wat je nodig hebt om weer richting te geven aan je leven. 

 

Bij de Praktijk voor Psychosociale Counseling en Therapie kun je zowel met als zonder verwijsbrief van de huisarts terecht. Mijn praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Noordwijkerhout en Dienstencentrum Elsbroek Hillegom.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRegistraties

Praktische informatie

Werktijden: 9.00-18.00 uur
Tarieven: 70,00
Sessieduur: 60 minuten
Opleidingen: Psychologie & Communicatie | Psychosociale Counseling & Therapie
Beroepsvereniging: Als Registertherapeut BCZ ben ik ingeschreven bij de vakgroep VPMW van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).
Diversen: Psychosociale Counseling en Therapie wordt door de meeste verzekeringen vergoed vanuit het aanvullende pakket en valt bij de verzekering onder 'Overige Therapeuten en Complementaire en Aanvullende zorg'. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.

Ligging


Alle psychologen in Noordwijkerhout >>

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten