Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Veerle Labrujere | Psycholoog NIP, Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie

Psycholoog-NIP,-Hypnotherapie-en-Integratieve-Psychotherapie-Amsterdam
Jan van Galenstraat 76 hs
1056 CC Amsterdam


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPsycholoog Amsterdam-West

----

Clientenstop

Op dit moment heb ik een clientenstop.

Ik zal voorlopig geen nieuwe clienten aannemen.

 

Ik verwijs je daarom door naar een van mijn collega's op deze website.

---

 

 

Of je nu geïnteresseerd bent in een gesprekspartner, op zoek bent naar een luisterend oor, naar oplossingen, antwoorden, coaching/behandeling/begeleiding, inspiratie, warmte, persoonlijke ontwikkeling, ervaring of jezelf, wees welkom en ik kijk graag met jou samen of een samenwerking tussen ons je daarbij kan helpen. 

 

Ik ben Psycholoog NIP en aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. 

 

 

Therapie

In de behandeling voor welke klacht of behoefte dan ook staat de unieke mens voorop. Ervan uitgaande dat de mens gevormd wordt door een uniek samenspel van gedachten, gevoelens, gedrag, zingeving, lichaam en sociale omgeving. Veel behandelingen richten zich op één van deze aspecten van jou als mens of richten zich op je klacht. 

 

Integratieve Psychotherapie richt zich op de gehele mens en pakt de hulpvraag in de kern aan zodat dat effect heeft op al deze aspecten en op jou als unieke mens. Zo ontstaat een behandeling op maat voor jou. 

 

De integratieve behandeling op maat kan desgewenst aangevuld worden met (onderdelen van):

 

 • Klassieke Hypnotherapie
 • Cognitieve Gedragstherapie
 • EMDRi
 • Lichaamswerk

 

Intake gesprek + behandeling

Het intake gesprek duurt 1,5 uur. In dit gesprek is ruimte voor kennismaking, het weergeven van je klacht of probleem en/of je wens en behoefte. Van te voren kunnen we nog even telefonisch contact hebben.

 

Een belangrijke factor voor het slagen van een behandeling is het vertrouwen dat je hebt in (de relatie met) de therapeut (voel je een klik, vertrouw je erop dat je op de goede plek bent?). Na afloop van de intake plannen we een volgende afspraak als je dat wil.

 

In de eerste behandelsessie zullen we gezamenlijk een behandelplan opstellen, zodat duidelijk voor je is wat je wil bereiken en wat je kunt verwachten.

 

Voor het einde van het overeengekomen traject evalueren we de behandeling. Desgewenst kan je besluiten opnieuw doelen te stellen en het traject te vervolgen.

Opleidingen & registraties

 • Klinische Neuropsychologie, Vrije Universiteit te Amsterdam
 • EMDR
 • Klassieke Hypnotherapie
 • Integratieve Psychotherapie i.o.


Registraties

Specialisaties

  

Wat is in jouw praktijk de Top 5 van meest voorkomende problemen?

 

1. Liefdesverslaving, codependency en relatieverslaving

2. Eetproblematiek

3. Stemmingsproblemen

4. Emotieregulatie

5. Zingeving

 

 

1. Liefdesverslaving, codependency en relatieverslaving

In de therapie krijg je inzicht in eigen hechtingsvorm en de consequenties daarvan op huidige relaties, zodat je keuzemogelijkheden en volwassenheid kunt ontwikkelen en meer regie over jezelf en je leven zult ervaren.

 

 

2. Eetproblematiek

In de therapie krijg je inzicht in onderliggende mechanismen van de problematiek, het doorbreken van de mechanismen, en ongezonde neigingen rondom eten inzetten als signaleringsfunctie zodat je meer regie ervaart over je (eet)gedrag.

 

 

3. Stemmingsproblemen zoals angstklachten maar stressklachten

Door de therapie krijg je een verandering van stemming. We gaan een mentaal werkbare afstand creëren tot de stemmingsklachten en het versterken van je innerlijke hulpbronnen.

 

 

4. Emotieregulatie

Therapie bij emotieregulatie (waaronder ook psychosomatiek) en omgaan met (heftige) emoties.

Je gaat je verdraagzaamheid in het ervaren van emoties vergroten, en emoties gebruiken als belangrijke hulpbron. 

Je ervaart emoties niet meer als belemmerend of verstorend maar leert deze op zo’n manier te hanteren dat ze een bijdrage leveren aan je leven, ook de negatieve emoties.

 

 

5. Zingeving 

Onder begeleiding ga je te rade bij jezelf en put je uit je authenticiteit. Je krijgt inzicht in eventuele belemmeringen en gaat deze doorbreken of omzetten in iets anders.

 

 

Heb je nog andere specialisaties?

Ja, ik ontvang ook veel mensen voor:

 

> Trauma en ptss: EMDR-therapie is daarbij een effectief hulpmiddel.

 

> Verslavingen: Bij een middelenverslaving zoals alcohol-, drugs- of medicijnverslaving. En bij gedragsverslavingen zoals seks, eten, gamen, kopen, werken of relaties.

 

>  Klachten zoals onzekerheid, stress, burnout, en piekeren. 

 

 

Hoeveel sessies therapie zijn er meestal nodig?  

Meestal variërend van 8 sessie naar 20 sessies. 

Dit is geheel afhankelijk van je hulpvraag en je eigen behoefte om op klachtniveau, op persoonlijk niveau of op dieper niveau of op relatie niveau te werken.

 

 

Alle specialisaties

 • Angsten
 • Burnout
 • Depressie
 • Emdr-therapie
 • Rouwverwerking

 

 • Stress
 • Trauma
 • Zingeving
 • Codependency
 • Controledwang

 

 • Eetproblemen
 • Emotieregulatie
 • Hypnotherapie
 • Intimiteitsproblemen
 • Laag zelfbeeld

 

 • Lage eigenwaarde
 • Liefdesverslaving
 • Onzekerheid
 • Piekeren

 

 • PTSS
 • Relatieverslaving
 • Stemmingswisselingen
 • Verslaving

Tarieven

 • €85,- per sessie

 

 

Vergoeding

De kosten voor de behandeling betaal je in principe ter plekke per PIN. Je ontvangt een factuur die je desgewenst kunt declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en je pakket kun je (gedeeltelijke) vergoeding krijgen voor de sessies.

 

Vergoeding vindt alleen plaats vanuit een aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het eigen risico is niet van toepassing. Op dit moment vergoedt Achmea (als grootste zorgverzkering) de sessies niet. Een aantal kleinere verzekeringen vergoeden de sessie ook niet.

 

Wil jij exact weten of je vergoeding krijgt voor de sessies, dan neem je contact op met je zorgverzekeraar en vraag je naar vergoeding van Alternatieve geneeswijzen, Psychosociale therapie met vermelding van mijn naam.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag -
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag -
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Psycholoog Amsterdam-West

Hieronder staan een aantal reviews over Psycholoog Amsterdam-West - Veerle Labrujere

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Enorm geholpen

“De gesprekken die ik met Veerle heb gehad hebben mij enorm geholpen. Veerle is in staat goed te luisteren en goed te letten op je eigen manier van leren en ontwikkelen.

Ze is betrokken, maar weet op gepaste afstand jou je pad te laten lopen naar verbetering. Daarbij heb ik goed inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mij gedachten en gevoelens en hoe die gevormd en beinvloed worden.

Dit inzicht en de aangeboden tools stellen mij nu in staat om zelfstandig verder te gaan.
Ik ben zeer tevreden over de gesprekken en vind Veerle een prettige, en vriendelijke therapeut. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

| 3 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Duidelijk en begripvol

“Ik heb me aangemeld vanwege paniekaanvallen en stressklachten. Ik ben heel tevreden over de behandelmethode, omdat ik mezelf beter heb leren kennen. Ik ben daarnaast ook gegroeid. Ik vond de beeldende kant van de therapie erg fijn. Ik ben namelijk vrij visueel ingesteld. Opdrachten die ik moest doen waren duidelijk en paste bij mij.

Ik ben tevreden over de therapeut, omdat ze duidelijk was en begripvol was. Ik had geen moment het idee dat ik veroordeeld werd. Ik voelde me op mijn gemak, maar werd daarnaast ook uitgedaagd om kritisch te zijn. Er was een fijne balans tussen het geruststellen en het uitdagen.

Ik heb 8 sessies gehad en het traject toen afgesloten. Ik heb geen tot nauwelijks paniekaanvallen meer. Daarnaast ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen en heb ik mezelf beter leren kennen. Waar mijn valkuilen liggen, maar ook mijn kracht. Ik ben zelfverzekerder geworden en pieker minder. Ik heb het idee dat ik een beter overzicht heb van mijn gevoel. Ik heb op een goede manier controle over mezelf.

Ik zou Veerle erg aanraden aan anderen, omdat ik haar heel veel aan haar heb gehad. Ze heeft mij ontzettend geholpen en mij geleerd hoe ik op een andere manier naar mezelf kan kijken. Daarnaast voelde ik mij niet een soort patient, maar een persoon die met een ander persoon aan het praten is. Ik kan echter wel begrijpen dat het spirituele en beeldende aspect van haar methode niet voor iedereen zou werken. Ik kan begrijpen dat sommigen dat misschien te zweverig vinden. Voor mij werkte dat juist erg goed, omdat ik daar gevoelig voor ben.

Ik vind haar professioneel en duidelijk in haar behandelmethode. Ze heeft goed uitgelegd wat voor traject wij aangaan, wat de kosten zijn en is ook duidelijk in de behandelingen. Ik wist waar ik aan toe was.”

| Amsterdam | 12 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer tevreden

“Ik heb me aangemeld voor moeilijkheden in de communicatie met mijn vader, veel nadenken, vastzitten in gedachten en keuzes maken. Ik ben heel tevreden over de behandelmethode die Veerle gebruikt. Ik had niet echt een beeld of verwachting bij de uitkomst van het traject, maar het geeft een rustgevend en goed gevoel.

Over Veerle als therapeut ben ik zeer tevreden. Ze is sympathiek, heeft een fijne stem om naar te luisteren en ik kom altijd wel tot rust. Ze luistert en haakt op de voor mij goeie manier in op de situaties vanuit mijn kant.

Ik heb van mijn traject geleerd, nieuwe methoden leren kennen en nieuwe interessante inzichten gekregen.

Ik zou een ander zeker aanraden zich te wenden tot Veerle voor hulp. Omdat ik het een behulpzaam en fijn traject vond en ik denk dat Veerle met veel verschillende dingen kan helpen.”

| Amsterdam - (NH) | 23 aug 2017
Vond je dit een nuttige review?
© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten